Sådan Får Du Penge Tilbage For At Spille På Damp, Hvis De Spilles I Mere End 2 Timer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Penge Tilbage For At Spille På Damp, Hvis De Spilles I Mere End 2 Timer
Sådan Får Du Penge Tilbage For At Spille På Damp, Hvis De Spilles I Mere End 2 Timer

Video: Sådan Får Du Penge Tilbage For At Spille På Damp, Hvis De Spilles I Mere End 2 Timer

Video: Sådan Får Du Penge Tilbage For At Spille På Damp, Hvis De Spilles I Mere End 2 Timer
Video: Говорите эти слова перед сном, и вы станете настоящим денежным магнитом! 2024, April
Anonim

Af forskellige årsager ønsker du nogle gange at returnere det spil, du lige har købt, men det er ikke altid muligt. I spildistributionstjenesten Steam er muligheden for refusion til stede, men under visse betingelser.

Sådan får du penge tilbage for at spille på damp, hvis de spilles i mere end 2 timer
Sådan får du penge tilbage for at spille på damp, hvis de spilles i mere end 2 timer

Hvornår kan jeg få en refusion?

Næsten hvor som helst. Spillet passer muligvis ikke til computerens egenskaber (det hænger eller tænder slet ikke). Måske opfyldte spillet ikke dine forventninger eller kunne slet ikke lide det - årsagen til tilbagevenden betyder ikke noget. Hovedbetingelsen, som Steam-administrationen overholder, er, at brugeren skal returnere spillet maksimalt to uger efter købet, og den tid, der bruges online direkte i spillet, må ikke overstige to timer.

Men selvom disse betingelser blev overtrådt, er det sandsynligt, at returneringen vil blive udstedt, når du sender en officiel anmodning til den tekniske supporttjeneste med begrundelsen for din anmodning.

Du kan anmode om en refusion ikke kun for spillet, men også for individuelt indhold (DLC), men kun hvis det ikke er blevet aktiveret og brugt uigenkaldeligt (for eksempel forbrugsvarer eller boostere for at øge oplevelsen).

Pengene returneres til de angivne detaljer inden for en uge. Hvis Steam af en eller anden grund ikke kan foretage en overførsel, overføres de brugte midler fuldt ud til saldoen i selve systemet, og i fremtiden kan de også bruges på køb af spil.

Hvornår returneres pengene ikke?

På trods af den næsten ubegrænsede loyalitet over for brugere fra Steam-administrationens side er det langt fra altid muligt at returnere dine hårdt tjente penge. For det første har administrationen ret til at afvise en refusion, hvis den traditionelle regel på 14 dage fra købsdatoen og de samme to timer i spillet er blevet overtrådt. Støtten overvejer sådanne situationer i en særlig ordre, og betalingen af de brugte penge foretages ikke altid.

For det andet kan du ikke stole på refusion af de brugte penge, hvis spillet blev købt på en tredjepartsressource. Der er mange forhandlere, der sælger aktiveringskoder til Steam. Men hvis du købte en nøgle uden for selve Steam-systemet, betragtes muligheden for tilbagevenden fra administrationen ikke i princippet.

Også spillere, der misbruger sårbarheder i spillet (snydere), bør ikke regne med en refusion, hvis de er blokeret. Hvis servicesikkerhedssystemet (VAC) har forbudt kontoen i spillet, ydes der ingen refusion.

Ud over spil tilbyder Steam en bred vifte af andet indhold (film, musik eller software kan købes). Refusionsfunktionen gælder ikke for medieprodukter, film og musik kan i princippet ikke returneres, medmindre sådant indhold er inkluderet i DLC-pakken og ikke er et selvstændigt produkt.

Selvfølgelig bør du ikke lade dig rive med afkast. Ja, nogle spil kan evalueres og endda afsluttes i de traditionelle to timer. Men dette giver ikke ret til at bruge tjenesterne gratis. Hvis en spiller ses misbruge returfunktionen, vil de sandsynligvis være begrænset fra at bruge den.

Anbefalede: