Sådan Gemmes Et Websted Med Links

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gemmes Et Websted Med Links
Sådan Gemmes Et Websted Med Links

Video: Sådan Gemmes Et Websted Med Links

Video: Sådan Gemmes Et Websted Med Links
Video: Как измерить климатические условия с помощью измерителя точки росы Elcometer 319 2024, Kan
Anonim

Nogle gange er internetbrugere nødt til at gemme et websted eller en ressource, som de kan lide. Oftest bruges bogmærkeværktøjet, men i dette tilfælde kan du ikke se siderne offline (offline).

Sådan gemmes et websted med links
Sådan gemmes et websted med links

Nødvendig

  • - Internetbrowser Mozilla Firefox;
  • - tilføj ScrapBook.

Instruktioner

Trin 1

Denne tilføjelse giver dig mulighed for at gemme det valgte sted i browserens hukommelse, som kan ses, selvom der ikke er nogen internetforbindelse. Det unikke ved dette plugin ligger i muligheden for at gemme alle vedhæftede filer (dokumenter og arkiver).

Trin 2

Installationen sker direkte via browseren. I det primære browservindue skal du klikke på topmenuen "Værktøjer" og vælge "Tilføjelser". Gå til søgefeltet i vinduet, der åbnes, og indtast navnet på ScrapBook-pluginet. Installer det, og genstart din browser.

Trin 3

Hvis pluginet ikke kan installeres på denne måde, kan du prøve en alternativ mulighed: Gå til følgende link https://addons.mozilla.org/en/firefox/addon/scrapbook/, klik på knappen "Føj til Firefox". Efter installationen, glem ikke at genstarte din browser.

Trin 4

Denne tilføjelse er som standard integreret i hovedvinduet og vises 3 steder: kontekstmenu, sidebjælke og statuslinje. For at flytte plug-in-ikonet til et hvilket som helst panel skal du klikke på topmenuen "Vis" og derefter vælge emnerne "Værktøjslinjer" og "Tilpas".

Trin 5

For at gemme hele websiden skal du ringe til kontekstmenuen (højreklik), vælge elementet "Gem side" og klikke på navnet på den mappe, hvor du vil gemme webstedsindholdet. Det er også muligt at oprette dine egne mapper til at rumme de gemte sider. For at gøre dette skal du vælge punktet "Vælg katalog" i kontekstmenuen.

Trin 6

For at vælge formatet på det indhold, der skal gemmes, skal du klikke på Gem som i genvejsmenuen. I det vindue, der åbnes, skal du markere afkrydsningsfelterne ud for de krævede linjer i "Indholdsnedlæsning" -blokken under fanen "Grundlæggende oplysninger". Klik på knappen "Gem" for at lukke vinduet.

Anbefalede: