Sådan Inviteres Mere End 40 Personer Til En Gruppe I

Indholdsfortegnelse:

Sådan Inviteres Mere End 40 Personer Til En Gruppe I
Sådan Inviteres Mere End 40 Personer Til En Gruppe I

Video: Sådan Inviteres Mere End 40 Personer Til En Gruppe I

Video: Sådan Inviteres Mere End 40 Personer Til En Gruppe I
Video: MotoGP Donington Park 2003 - ITA: Росси 1-й, но он не 2024, Kan
Anonim

Grupper oprettet på Vkontakte-webstedet har længe vendt sig fra et middel til at kommunikere mellem mennesker med lignende interesser til stærke reklameplatforme. Naturligvis ønsker hver gruppeejer at øge sit publikum.

Sådan inviteres mere end 40 personer til en gruppe
Sådan inviteres mere end 40 personer til en gruppe

Er det nødvendigt

Computer, Internet, browser, konto på webstedet "Vkontakte"

Instruktioner

Trin 1

Desværre er der på Vkontakte-webstedet en begrænsning på at invitere brugere til en gruppe - det er muligt at sende en invitation til ikke mere end 40 af dine venner om dagen.

Opret først en gruppe (hvis du endnu ikke har din egen gruppe). Fyld det derefter med interessant indhold, opret relevante emner.

Inviter dine venner til gruppen. For at gøre dette skal du gå til gruppemenuen og klikke på påskriften "inviter venner". Inviter så mange venner som muligt.

Trin 2

Giv en eller flere af dine venner en moderatorposition i gruppen - til gengæld bede dem om at invitere folk til gruppen. Således kan du øge antallet af invitationer fra 40 til 80 eller mere om dagen. Du kan også sende links til private beskeder til brugerne og til dem på væggen (brugere, der ikke er dine "venner" kan sende højst 20 private beskeder om dagen), men misbrug ikke dette, ellers kan din konto slettes for spam.

Derudover kan du tage risikoen og oprette en eller flere webstedskonti (husk at dette er forbudt i webstedets regler) og begynde at invitere folk til din gruppe fra dem. Men husk, de skal være bundet til et mobiltelefonnummer, så du får brug for gratis (ikke registreret på Vkontakte-webstedet) mobiltelefonnumre (SIM-kort)

Trin 3

Hvis du ikke er ked af at bruge lidt penge på at annoncere for din gruppe, er der specifikt til dette formål på Vkontakte-webstedet en målrettet reklametjeneste for grupper. I gruppestyringsmenuen skal du klikke på "Annoncer en gruppe", oprette en annonce, angive de muligheder, du har brug for: målgruppe, pris pr. Klik osv., Genopfyld budgettet og start en reklamekampagne. Din annoncegruppe vises til webstedspublikummet i venstre hjørne under brugerens profil. Vælg målgruppen for gruppemedlemmerne omhyggeligt - ellers risikerer du at spilde penge.

Anbefalede: