Sådan Skjules En Fane

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skjules En Fane
Sådan Skjules En Fane

Video: Sådan Skjules En Fane

Video: Sådan Skjules En Fane
Video: Фабричный набор спицами по кругу резинки 1×1 с доп. нитью. Очень эластичный и эстетичный👍⬇️ 2024, Kan
Anonim

Faner er en bekvem og udbredt form for visning af åbne objekter, der erstatter det forrige vinduessystem. Nogle gange vil du af en eller anden grund skjule fanerne. Løsningen på dette problem i Microsoft Windows-operativsystemet kan opnås på forskellige måder.

Sådan skjules en fane
Sådan skjules en fane

Nødvendig

Microsoft Office Access 2007

Instruktioner

Trin 1

Ring til hovedmenuen i Microsoft Office-pakken ved at klikke på knappen med det samme navn, og vælg punktet "Adgangsindstillinger" for at udføre proceduren for at skjule faner i kontorapplikationsdokumenter.

Trin 2

Vælg den aktuelle database-sektion, og fjern markeringen i feltet Vis dokumentfaner i gruppen Applikationsindstillinger (til Microsoft Office).

Trin 3

Vælg Overlappende Windows under Vinduesindstillinger, og klik på OK for at anvende de valgte ændringer (til Microsoft Office).

Trin 4

Klik på knappen "Start" for at åbne systemets hovedmenu og gå til punktet "Kør" for at starte proceduren for annullering af visningen af fanen "Desktop" i afsnittet "Displayegenskaber" i menuen.

Trin 5

Indtast regedit i feltet Åbn, og klik på OK for at bekræfte, at Registreringseditor-værktøjet kører.

Trin 6

Udvid HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesSystem-registreringsdatabasenøglen, og skift værdien for parameteren NoDispBackgroundPage = 1.

Trin 7

Udvid HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesUninstall registreringsdatabase nøgle og ændre værdien af NoRemovePage = 1 parameter for at skjule fanen Skift eller fjern programmer i appleten Tilføj / fjern programmer.

Trin 8

Udvid HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesUninstall registreringsdatabasenøgle, og skift NoAddPage-parameteren til 1 for at skjule fanen Tilføj eller fjern programmer.

Trin 9

Udvid HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesUninstall registreringsdatabasenøgle, og skift NoWindowsSetupPage-parameteren til 1 for at skjule fanen Installation af Windows-komponenter.

Anbefalede: