Sådan Får Du Penge Tilbage Til At Spille På Damp, Hvis Der Er Gået Mere End 14 Dage

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Penge Tilbage Til At Spille På Damp, Hvis Der Er Gået Mere End 14 Dage
Sådan Får Du Penge Tilbage Til At Spille På Damp, Hvis Der Er Gået Mere End 14 Dage

Video: Sådan Får Du Penge Tilbage Til At Spille På Damp, Hvis Der Er Gået Mere End 14 Dage

Video: Sådan Får Du Penge Tilbage Til At Spille På Damp, Hvis Der Er Gået Mere End 14 Dage
Video: ИГРА В КАЛЬМАРА в РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! ШКОЛА СТАЛА ИГРОЙ кальмара! ЧЕЛЛЕНДЖ! Squid Game in real life! 2024, April
Anonim

Steam er en seriøs online platform, hvor du kan købe og spille spil. Desværre er ikke alle spil (og her er problemet med Steam-politik) skabt af kompetente udviklere. Nogle gange indser en person, der giver penge til et spil, at det ikke er det værd og ønsker at returnere pengene. Er det muligt at få en refusion efter 14 dage?

Sådan får du penge tilbage til at spille på damp, hvis der er gået mere end 14 dage
Sådan får du penge tilbage til at spille på damp, hvis der er gået mere end 14 dage

Når ventilen returnerer penge

Valve refunderer penge til brugeren i følgende tilfælde:

  1. Hvis der er gået mindre end 14 dage siden den dag, spillet blev modtaget, og i løbet af denne tid har brugeren spillet mindre end to timer.
  2. Det er også muligt at returnere hårdt tjente penge til yderligere indhold, hvis de leveres af udviklerne.
  3. Hvis vi taler om købte spilsæt, kan du kun returnere dem (og få dine penge) til dem, der har brugt dem i mindre end 2 timer.
  4. Køb i spillet kan returneres inden for 2 dage, men kun hvis de returneres i samme form, som de blev købt i.
  5. Penge til et spilprojekt købt ved forudbestilling kan også returneres, men kun hvis der er gået mindre end 2 uger, og spillet ikke er brugt.

Et vigtigt punkt: Hvis en person bruger refusionsfunktionen for ofte, kan Steam-administrationen have mistanke om, at noget er galt, og som et resultat kan brugeren simpelthen blive blokeret.

Vil pengene blive refunderet, hvis der er gået 2 uger

Der er en lov om beskyttelse af forbrugerrettigheder, ifølge hvilken varerne kun kan returneres inden for 2 uger fra købsdatoen. Teknisk support vil skrive om dette, hvis brugeren beder om en refusion for spillet.

Der er dog undtagelser, så det er stadig værd at kontakte teknisk support. Mange husker historien om, at skaberne af Earth: Year 2066 i 2014 snydte deres brugere, og spillere, der købte spillet, var stadig i stand til at få pengene tilbage, selvom de ikke overholdt 14 dage / 2-timers reglen. Den samme situation var med de spilprojekter, hvor ingen snydte nogen.

Standardreglerne på 14 dage gælder heller ikke, hvis indholdet i spillet lader meget tilbage at ønske, hvis der blev fundet adskillige fejl i spillet, eller for eksempel hvis det ikke opfyldte forventningerne (multiplayer er designet til 16 personer, selvom udviklerne lovede 64 osv.) osv.). I disse og andre lignende tilfælde finder standardreglerne ikke anvendelse.

Betingelser for refusion

I henhold til aftalen, der automatisk underskrives mellem spilleren og Valve-firmaet, der oprettede spilleplatformen Steam, skal det firma, der lærte spillet tilbage, returnere pengene inden for 7 dage fra datoen for behandling af brugeranmodningen uden at nægte spil og returnere pengene til det.

Ikke desto mindre er der som bemærket af mange brugere ikke noget system i denne sag. Nogle gange blev pengene returneret om 1-2 dage, og nogle gange kom de kun i anden uge. Men der er intet galt med det, for der er meget få tilfælde, hvor brugeren slet ikke modtog penge til spillet. Dette er mere undtagelsen end reglen.

Anbefalede: