Sådan Gendannes Favoritter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Favoritter
Sådan Gendannes Favoritter

Video: Sådan Gendannes Favoritter

Video: Sådan Gendannes Favoritter
Video: SEPTEMBER FAVORITTER | NiceHair.dk 2024, Kan
Anonim

For at gøre det nemmere at arbejde på Internettet bruger du muligheden for at gemme bogmærker i mappen "Foretrukne" i din browser. Du er måske ikke generet af noget, men det øjeblik kommer, når du har brug for at geninstallere systemet. Tag et par enkle trin for at gemme de ønskede oplysninger.

Sådan gendannes favoritter
Sådan gendannes favoritter

Instruktioner

Trin 1

Hver browser har mulighed for at eksportere og importere bogmærker. Dette betyder, at du kan gemme bogmærker i en fil på din harddisk og derefter downloade dem sikkert.

Trin 2

Gendan bogmærker i Internet Explorer-browseren på følgende måde. Find den gule femkantede stjerneknap i øverste højre hjørne af browservinduet. Hvis du klikker på det, vises favoritlinjen. Klik på indskriften "Føj til favoritter", og vælg derefter fanen "Import og eksport" i kontekstmenuen, der vises. I det nye vindue skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "Eksporter til fil", og derefter klikke på "Næste". I det næste vindue skal du vælge indstillingen "Foretrukne" og klikke på "Næste". Vælg nu en mappe til eksportproceduren, og klik på "Næste". Den fil, der oprettes som standard, hedder bookmark.htm og findes i mappen Dokumenter. Det vil være bedre, hvis du ændrer filens navn, så det er lettere at huske, og vælger en mappe, der ikke er på systemdrevet. Klik på Eksporter, derefter på Udfør. For at gendanne favoritter skal du gentage processen, men for kommandoen Import skal du vælge den tidligere gemte fil.

Trin 3

Hvis du bruger Opera-browseren, skal du gemme dine foretrukne ved at vælge indstillingen Bogmærker og derefter Administrere bogmærker og menuen Filer. Derefter skal du vælge "Eksporter som HTML" -elementet. Navngiv eksportfilen, og vælg en gemdestination. For at gendanne bogmærker skal du vælge Bogmærker / Administrer bogmærker / Fil / Importer Opera-bogmærker. Hvis du gendanner bogmærker fra en anden browser i Opera, skal du vælge det fra listen over browsere, der tilbydes i menuen.

Trin 4

Forudsat at du bruger Mozilla Firefox, skal du åbne menuen "Bogmærker" efter "Vis alle bogmærker", du kan også trykke på tastekombinationen Ctrl + Skift + B. I det nye vindue skal du klikke på "Importer og sikkerhedskopi" og derefter "Eksporter Bogmærker til HTML-fil ". Indstil derefter biblioteket og filnavnet. Sådan gendannes bogmærker: Vis alle bogmærker / Import og sikkerhedskopi / Import bogmærker fra HTML-fil, vælg den fil, du har gemt tidligere.

Trin 5

Google Chrome. Klik på indstillingsmenuen i øverste højre hjørne (i form af en skruenøgle). Vælg derefter Bogmærkehåndtering / Bogmærker / Eksporter bogmærker til HTML-fil. Angiv telefonbogen og filnavnet. For at gendanne skal du vælge Importer bogmærker fra HTML-fil i stedet for Eksporter bogmærker til HTML-fil.

Anbefalede: