Sådan Oversættes Opera Fra Engelsk Til Russisk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oversættes Opera Fra Engelsk Til Russisk
Sådan Oversættes Opera Fra Engelsk Til Russisk

Video: Sådan Oversættes Opera Fra Engelsk Til Russisk

Video: Sådan Oversættes Opera Fra Engelsk Til Russisk
Video: АСМР 33 ТРИГГЕРА по АЛФАВИТУ 🤪 ASMR RUSSIAN ALPHABET 2024, April
Anonim

Hvis du ved en tilfældighed har den engelske version af Opera i dine hænder, er dette slet ikke en grund til at gå langt ind i at lære engelsk. For at din yndlingsbrowser kan tale russisk, blot et par klik og fem minutters tid.

Sådan oversættes Opera fra engelsk til russisk
Sådan oversættes Opera fra engelsk til russisk

Instruktioner

Trin 1

Start Opera, og åbn menuen for generelle indstillinger. Dette kan gøres på tre måder. Først, hvis du har aktiveret hovedmenuen (panelet med knapperne Filer, Rediger, Vis osv. Øverst i browseren), skal du klikke på Værktøjer> Indstillinger. For det andet - hvis du har deaktiveret hovedmenuen, skal du klikke på knappen med Opera-ikonet i øverste venstre hjørne af programmet og derefter på Indstillinger> Indstillinger. For det tredje skal du bare klikke på genvejstasterne Ctrl + F12.

Trin 2

Åbn fanen Generelt (den er som standard åben), klik på rullemenuen Sprog nederst i vinduet, vælg "Russisk [ru]" i den, og klik på OK.

Trin 3

Hvis russisk ikke er på listen over sprog, skal du gå til opera.com/download/languagefiles. Se hvilken version din browser har (hvis hovedmenuen er aktiveret - Hjælp> Om Opera, det øverste punkt er Version; hvis hovedmenuen er deaktiveret - knappen med Opera-ikonet øverst til venstre og derefter Hjælp> Om Opera, det øverste element er Version), og opdater det bedre til den nyeste version (Hjælp> Søg efter opdateringer). I betragtning af den aktuelle browserversion skal du downloade sprogfilen fra denne side. Flyt denne fil til et sikkert sted, f.eks. Roden til din browsermappe. Som standard er dette C: / Programfiler / Opera.

Trin 4

Åbn igen fanen Generelt i menuen for generelle indstillinger (hvordan man gør dette skrives i første og andet trin i instruktionen) og klik på knappen Detaljer, der er placeret i nederste højre del af vinduet. Klik på knappen Vælg og angiv stien til sprogfilen i det vindue, der åbnes. Klik på OK i de åbne vinduer, for at ændringerne kan træde i kraft.

Anbefalede: