Sådan Oprettes Et Websted Baseret På Wordpress

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Websted Baseret På Wordpress
Sådan Oprettes Et Websted Baseret På Wordpress

Video: Sådan Oprettes Et Websted Baseret På Wordpress

Video: Sådan Oprettes Et Websted Baseret På Wordpress
Video: Sådan designer du landingpages med WordPress 2024, Kan
Anonim

Wordpress-systemet giver gratis muligheder for at oprette og administrere webstedsindhold. Dette kan være en standardblog eller et avanceret websted med et unikt design.

Sådan oprettes et websted baseret på Wordpress
Sådan oprettes et websted baseret på Wordpress

Er det nødvendigt

Computer med internetadgang

Instruktioner

Trin 1

Først skal du beslutte, til hvilket formål du vil oprette et websted. Hvis dette er en almindelig blog "for dig selv", så er løsningen den enkleste og tager ikke mere end fem minutter. Hvis du ønsker at få et unikt produkt af høj kvalitet, skal du tage et par yderligere trin. Den generelle procedure er omtrent den samme for begge muligheder og kræver ikke specielle færdigheder fra dig.

Trin 2

Log ind på Wordpress-webstedet. Vær opmærksom på kolonnen "blog-adresse" - dette er navnet på dit fremtidige websted. Prøv at tænke på titlen på forhånd og ikke skriv det første, der kommer til at tænke på. På det officielle websted for Wordpress leveres adresser med formularen "sitename.wordpress.com" gratis. For et gebyr kan du oprette forbindelse til dit eget domænenavn. Dette kan gøres efter oprettelse af en ressource med en gratis adresse.

Trin 3

Tilpas udseendet på dit websted. Vælg dit foretrukne tema fra listen. Bare rolig, hvis du ikke kan lide temaet, eller hvis du finder et bedre efter et stykke tid - du kan til enhver tid ændre designet. For at forstå, hvordan dit websted virkelig ser ud i det valgte tema, er det bedst at oprette brugerdefinerede sider på forhånd. Du kan også tilpasse udseendet mere detaljeret i temaindstillingerne, så dit websted ikke ser standard ud. Skift indstillingerne trin for trin, og se hvordan sidernes udseende ændres.

Trin 4

Tilslut udvidelser eller plugins, der gør dit websted mere funktionelt og mere praktisk. Du kan vælge mellem færdige tilføjelser eller tilføje dine egne. Der er skrevet et stort antal plugins, men ikke alle forbedrer blogens arbejde. For at komme i gang skal du bruge dokumenterede udvidelser, for eksempel: "Abonner på kommentarer" (giver dig mulighed for at abonnere på kommentaropdateringer), "WP-PageNavi" (tilføjer sidenavigation), "Anti-XSS-angreb" (ansvarlig for sikkerhed), " Video Embedder "(giver dig mulighed for at tilføje en videoafspiller til siden).

Trin 5

Gem dine ændringer, og kontroller igen, hvordan websteds udseende og organisation lever op til dine krav. I moderne webdesign lægges der stor vægt på kvaliteten af skrifttyper, placeringen af tekst, grafiske elementer. I Wordpress-systemet kan du redigere CSS-stilen og finjustere alle de anførte parametre efter eget valg.

Trin 6

Begynd at udfylde siderne med materiale og se populariteten af din egen ressource vokse. Hvis du ønsker det, kan du tilføje annonceenheder til webstedet og gøre det til en af indtægtskilderne.

Anbefalede: