Sådan Oversættes Et Websted Til Russisk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oversættes Et Websted Til Russisk
Sådan Oversættes Et Websted Til Russisk

Video: Sådan Oversættes Et Websted Til Russisk

Video: Sådan Oversættes Et Websted Til Russisk
Video: Russisk oversætter, oversættelse til russisk, dansk til russisk, translatør 2024, April
Anonim

For nylig er internetsurfing blevet mere praktisk på grund af automatisk omdirigering af udenlandske websteder til russisk-sprogede versioner. Men da ikke alle websteder er tilgængelige på russisk, er der enkle løsninger, der giver dig mulighed for at få oversættelse af sider fra almindelige fremmedsprog til russisk. Lad os se på nogle af dem.

Sådan oversættes et websted til russisk
Sådan oversættes et websted til russisk

Instruktioner

Trin 1

Måske tilbyder Google den nemmeste måde at oversætte internetsider til russisk sammen med sin Google Chrome-browser, som er meget populær på det russiske internet. For at få oversættelsen af en side i Google Chrome-browseren skal du bare højreklikke på den og vælge kommandoen "Oversæt til russisk" i genvejsmenuen. Siden bliver øjeblikkeligt oversat og genindlæst. Naturligvis vil en sådan oversættelse være langt fra litterær, men det vil være let at forstå essensen af det, der er skrevet, og navigere gennem titlerne. Det skal bemærkes, at browseren uafhængigt klarer opgaven med at bestemme det sprog, som oversættelsen udføres fra.

Trin 2

Hvis du af en eller anden grund ikke kan eller ikke vil bruge Google Chrome-browseren, kan du prøve den metode, der er tilgængelig for brugere af enhver browser. Gå til webstedet www.translate.ru i afsnittet "Webstedsoversætter", og indsæt linket til den side, du skal oversætte til indtastningsfeltet. Angiv oversættelsesretningen. Systemet er klar til at levere oversættelse fra et af seks europæiske sprog: engelsk, fransk, italiensk, spansk, tysk og portugisisk. Når du har valgt kildesproget, skal du klikke på knappen "Oversæt", hvorefter en side på russisk åbnes foran dig. Som i tilfældet med Google Chrome vil oversættelseskvaliteten ikke være perfekt, men den generelle betydning vil være klar.

Anbefalede: