Sådan Oversættes Fra Engelsk På Internettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oversættes Fra Engelsk På Internettet
Sådan Oversættes Fra Engelsk På Internettet

Video: Sådan Oversættes Fra Engelsk På Internettet

Video: Sådan Oversættes Fra Engelsk På Internettet
Video: Hvordan bli flinkere i engelsk? | 6 tips for å bli bedre i engelsk 2024, Kan
Anonim

I øjeblikket bruger et stort antal bloggere materiale fra "vestlige" internetsider til at udfylde deres websteder. For en hurtig oversættelse er det slet ikke nødvendigt at kende engelsk eller andre sprog; det er nok at bruge specielle tjenester.

Sådan oversættes fra engelsk på Internettet
Sådan oversættes fra engelsk på Internettet

Nødvendig

En computer med en internetforbindelse

Instruktioner

Trin 1

Selvfølgelig kan du bruge en bogordbog til at oversætte flere sætninger, men det er ikke hurtigt at behandle flere sider. I dette tilfælde anbefales det at bruge tekstoversættelsestjenester. Denne metode har mange fordele, men måske er den største ulempe unøjagtigheden ved oversættelsen. Du forstår det helt sikkert, kun en person kan oprette en levende tekst.

Trin 2

Blandt de velkendte og populære tjenester i denne plan betragtes mere end 10 internetsteder som de mest anvendte. Det giver ingen mening at tale om hver af dem, fordi nogle af dem bruger lignende motorer.

Trin 3

Tjeneste fra Google. Mange kender Google, men ikke alle kender deres egen hurtige oversættelsesteknik. Et link til denne og andre ressourcer findes i afsnittet "Yderligere kilder". Indtil videre er dette den mest anvendte tjeneste i øjeblikket, da oversættelsesnøjagtigheden er bedre end andre kandidater.

Trin 4

Du skal bare kopiere teksten og indsætte den i det venstre tomme tekstfelt og vente et stykke tid, oversættelsen af de indtastede ord sker automatisk og afspejles i det rigtige felt. Vær opmærksom på indstillingen "Sprogvalg", den indstilles automatisk, selvom du kan indstille et manuelt valg af et bestemt sprog. Der er mere end 35 sprog i databasen på dette websted.

Trin 5

Service fra Yahoo. Alt her er meget enklere med hensyn til tilgængelige sprog, der er kun få af dem, men dette websted er meget velegnet til oversættelse fra engelsk. Det fungerer også ret hurtigt, så du kan se nærmere på denne service. Det er muligt at fastgøre en speciel knap eller et specielt panel i browseren, så kan du oversætte direkte på siden uden at vælge, kopiere og indsætte tekst.

Trin 6

Service fra Promt. Informationsprodukterne fra dette firma har været på markedet i mange år, så du bør se nærmere på denne service. Oversættelsen er ikke så klar som i tilfældet med Google, men hurtig og med et sæt yderligere funktioner, for eksempel Promt-Bar til browseren.

Anbefalede: