Onlinespil Med God Grafik

Indholdsfortegnelse:

Onlinespil Med God Grafik
Onlinespil Med God Grafik

Video: Onlinespil Med God Grafik

Video: Onlinespil Med God Grafik
Video: 😎 КАК УЛУЧШИТЬ ГРАФИКУ В ЛЮБОЙ ИГРЕ ЗА 3 МИНУТ? [ReShade] 2024, Kan
Anonim

Et online spil er et computernetværk, der kræver en konstant internetforbindelse. De fleste onlinespil har ikke god grafik, men de kan prale af god gameplay. Nogle projekter har dog både god grafik og god gameplay.

I nogle onlinespil deltager mere end tusind spillere i kampe på samme tid
I nogle onlinespil deltager mere end tusind spillere i kampe på samme tid

Instruktioner

Trin 1

WarFrame er et gratis online skydespil. Spillet blev udviklet af Digital Extremes og udgivet på PC og PlayStation 4.

Spilleren får muligheden for at påtage sig rollen som en gammel kriger af Tenno-løbet. Helten bærer en speciel dragt kaldet Warframe. Spillets gameplay er baseret på holdspil. Spilleren skal sammen med tre kammerater gennemføre missioner, beskytte værdifulde ressourcer og bekæmpe chefer. Heltenes arsenal indeholder både hovedvåbenet (maskingevær, snigskytteriffel eller haglgevær) og nærkampsvåben (økser, lyster, knive, sværd). I færd med at passere kan spilleren opgradere våben og kostume.

Billede
Billede

Trin 2

ArcheAge er en åben verden multiplayer online PRG. ArcheAge er ikke kun en interessant, men også en smuk MMORPG.

I begyndelsen af spillet får brugeren fuldstændig handlefrihed. Spilleren kan dyrke, bygge skibe, opdrætte dyr og meget mere. Spilleren kan også gå for at udforske den enorme spilverden og ødelægge horder af monstre. Den brede vifte af aktiviteter gør ArcheAge til et unikt spil. Spilleren har også mulighed for at stifte eller deltage i en klan. Sammen med sine kammerater kan spilleren belejre slotte, bekæmpe stærke bosser eller andre klaner.

Billede
Billede

Trin 3

Panzar: Forged by Chaos er et gratis online spil udviklet af Panzar Studio. Spillet foregår i en fantasiverden. Fire racer - mennesker, alver, nisser og orker - fører en endeløs krig om ressourcer og lande. Spilleren bliver nødt til at vælge et løb og kæmpe i holdkampe, hvor 20 helte deltager. Kampe finder sted på forskellige kort, som systemet vælger. Spillet har et klansystem. Spilleren kan oprette sin egen klan eller deltage i et eksisterende hold.

Billede
Billede

Trin 4

Aion er et gratis online computerspil udviklet i MMORPG-genren af NCSoft-studiet. Spilleren skal vælge et løb, hvoraf der er to i spillet - Asmodians og Elyos. Asmodianerne bor i den nordlige by Pandemonium, mens Elyos bor i Elysium, en enorm flyvende by. I hver af disse byer er der mange placeringer, som spillere kan komme ind på. Helte har brug for at gennemføre forskellige missioner, kæmpe bosser og andre spillere. Hver helt har vinger, som giver ham mulighed for hurtigt at bevæge sig rundt i spilverdenen. Ved at få spiloplevelse kan karakteren øge sit niveau og tilegne sig nye evner.

Anbefalede: