Hvilket Program Kan Du Bruge Til At Oprette Et Websted

Indholdsfortegnelse:

Hvilket Program Kan Du Bruge Til At Oprette Et Websted
Hvilket Program Kan Du Bruge Til At Oprette Et Websted

Video: Hvilket Program Kan Du Bruge Til At Oprette Et Websted

Video: Hvilket Program Kan Du Bruge Til At Oprette Et Websted
Video: Фильм Великая пирамида K 2019 - Режиссер Фехми Красники 2024, April
Anonim

Hvis der er behov for at oprette dit eget websted, men der ikke er nogen programmeringsviden, fortvivl ikke. I dag kan ikke kun en professionel oprette en side på Internettet fra bunden. Alle kan bruge en dedikeret WYSIWYG Web Builder-software til at oprette et fantastisk websted uden en enkelt kodelinje.

Sådan oprettes et websted ved hjælp af programmet
Sådan oprettes et websted ved hjælp af programmet

Instruktioner

Trin 1

Download WYSIWYG Web Builder-programmet, installer det på din computer, og start det ved at klikke på den tilsvarende genvej. Et vindue åbnes foran dig, som ved første øjekast er skræmmende med en række forskellige slags elementer, men faktisk kan endda et barn finde ud af det her. Til venstre er værktøjskassen, som har alt hvad du behøver for at oprette et websted: formularer, knapper, tekstfelter, oprettelse af tabeller, felter, bogmærker, markører og mere. Øverst til højre er webstedsadministrator med en træstruktur, der viser hvert element. Som standard er der en side, der hedder indeks. Lidt under og til højre er sideegenskabsvinduet. Midt i arbejdsområdet kan du placere alle mulige elementer.

Trin 2

I venstre rude skal du finde elementet "Avanceret" og derefter vælge elementet "Lag" og trække det til programarbejdsområdet. Stræk den til den krævede bredde. Gør nu et hurtigt dobbeltklik på det, vælg fanen "Stil". "Image" -tilstand, i kolonnen "Image" angiver stien til det ønskede billede - dette vil være grundlaget for webstedet.

Trin 3

For at indstille webstedets logo skal du finde afsnittet "Billeder" til venstre, holde "Image" -punktet nede med venstre museknap og trække elementet til programmets arbejdsområde. Et vindue åbnes automatisk, hvor du skal angive det ønskede logo billede, gør det. Vis det resulterende logo, som du finder passende.

Trin 4

Normalt efterlader forfatteren en eller anden form for kontakt for at kommunikere med sig selv, for eksempel et telefonnummer eller e-mail. For at placere dine kontakter på den side, du opretter, skal du finde afsnittet "Standard" til venstre og derefter trække elementet "Tekst" til arbejdsområdet. Placer nu elementet, hvor det ser passende ud, og dobbeltklik på det. På det øverste panel kan du ændre dens størrelse og farve ved at vælge teksten. Interfacet ligner meget Microsoft Office-programmet, så der burde ikke være nogen problemer her.

Trin 5

Lad os lave webstedsmenuen, for først finder du vinduet "Site Manager" i øverste højre hjørne af skærmen. Der skal du vælge indeksiden og derefter klikke på ikonet "Kopier" - det er det sjette i menuen, hvis du begynder at tælle fra venstre. Kopier siden så mange gange, som du vil oprette menupunkter. Rul ned i venstre rude for at finde sektionen Navigation. Fra det skal du trække elementet "CSS-menu" til arbejdspanelet, dobbeltklikke på elementet, sætte et kryds ved "Synkroniser med webstedsadministrator". På fanen "Stil" kan du tilpasse knappernes udseende og deres form. Klik derefter på "OK" og luk opsætningen af knappen. For at ændre navnene på knapperne skal du lige højre øverst i manageren, højreklikke på den ønskede side, vælge "Sideegenskaber" og ændre kolonnen "Navn i menuen".

Trin 6

For at oprette en slags indhold på hver side er det nok at finde afsnittet "Tegning" i menuen til højre, trække "Form" -punktet derfra til arbejdsområdet. Når du har justeret størrelsen, kan du stikke to gange på elementet og justere andre parametre: gennemsigtighed, runde hjørner osv. Derefter igen "Standard", vælg "Tekst", indtast de nødvendige oplysninger, juster bredden og andre parametre. Resultatet af arbejdet kan ses ved at trykke på F5-knappen. Du kan supplere webstedet med andre elementer ved at vælge dem fra venstre panel, placere dem på arbejdsområdet og tilpasse dem. Projektet kan blandt andet gemmes gennem menuen "File" og uploades for eksempel til hosting.

Anbefalede: