Sådan Fjernes Bogmærkebjælken

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Bogmærkebjælken
Sådan Fjernes Bogmærkebjælken

Video: Sådan Fjernes Bogmærkebjælken

Video: Sådan Fjernes Bogmærkebjælken
Video: How to Remove the Google Chrome Bookmarks Bar 2024, Kan
Anonim

Antallet af forskellige paneler og menupunkter i browseren når undertiden en kritisk masse, der forstyrrer normal drift. I dette tilfælde kommer en logisk beslutning til at tænke på at fjerne et interface-element, for eksempel bogmærkebjælken.

Sådan fjernes bogmærkebjælken
Sådan fjernes bogmærkebjælken

Instruktioner

Trin 1

Åbn indstillingen "Udseende" i Opera-browseren, du kan gøre det på forskellige måder. Klik først på knappen i øverste venstre hjørne af programmet med browsersymbolet, og i rullemenuen - punktet "Design". For det andet - højreklik på et tomt område i bogmærkelinjen, og klik også på "Design" på listen, der vises. Tredje - klik på genvejstasterne Skift + F12. Vælg fanen "Værktøjslinjer", og fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Bogmærkebjælke", og klik på OK.

Trin 2

I Google Chrome skal du klikke på knappen med billedet af en skruenøgle, der er placeret i øverste højre del af programmet. Vælg "Valgmuligheder" på listen, der vises. Vælg fanen "Generelt", find afsnittet "Værktøjslinje" og fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Vis altid bogmærkebjælke". Derefter er der to måder at skjule / vise bogmærkebjælken på. Klik først på skruenøgle> Bogmærker> Vis bogmærkebjælke. Andet - klik på genvejstasterne Ctrl + Skift + B.

Trin 3

I Mozilla Firefox-browseren skal du klikke på den orange Firefox-knap, som er placeret i øverste venstre hjørne af programmet. En rulleliste vises, find elementet "Indstillinger" i det og klik på trekanten til højre for det. En anden liste vises, fjern markeringen ved siden af elementet "Bogmærkebjælke". Derudover er der en anden måde - klik på knappen "Bogmærker", som er placeret i højre side af bogmærkelinjen, og fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for emnet "Vis bogmærkelinje" i menuen, der vises.

Trin 4

Der er to måder at skjule bogmærkelinjen i Safari på. Klik først på knappen med billedet af gearet, der er placeret i programmets øverste højre hjørne, og klik i menuen, der vises, på "Skjul bogmærkebjælke". Andet - tryk på genvejstasterne Ctrl + Shift + And.

Anbefalede: