Sådan Integreres En Widget På Dit Websted

Indholdsfortegnelse:

Sådan Integreres En Widget På Dit Websted
Sådan Integreres En Widget På Dit Websted

Video: Sådan Integreres En Widget På Dit Websted

Video: Sådan Integreres En Widget På Dit Websted
Video: 10 Sirenhuvud och Cartoon Cat Fångade på Kamera 2024, Kan
Anonim

På Internettet kan du bruge forskellige indbyggede moduler til dit projekt for at få det til at se godt ud og også give vigtige oplysninger til brugerne.

Sådan integreres en widget på dit websted
Sådan integreres en widget på dit websted

Instruktioner

Trin 1

En af disse tilføjelser er informanten. Dette er et specielt lille panel, der giver oplysninger til brugerne. I øjeblikket bruges sådanne typer informatorer som brugerens ICQ-status, det vil sige projektadministratoren, i vid udstrækning. Et specielt panel "hænger" på portalen, som viser den aktuelle tilstand for ICQ-nummeret, der er angivet i indstillingerne. Disse kan være tilstande som "online", "offline", "klar til at tale."

Trin 2

Sådanne systemer kan præsenteres i forskellige former. Hvis du har en motor på dit websted, kan du installere et specielt modul til det, der informerer om placeringen af administratorens ICQ-nummer samt data som e-mail og Skype. For hver motor anvendes dens egne moduler, da systemerne er skrevet på forskellige programmeringssprog og ikke kan være egnede til alle motorer.

Trin 3

På internettet skal du skrive anmodningen "ICQ informator for …" og ved siden af navnet på det CMS, der administrerer dit projekt. Du kan installere et lille script, der passer til enhver form for webstedsadministration. Du kan selv vælge positionen samt ændre tags, som du vil. Gå til webstedet informer-uinov.ru/. Indtast derefter nummeret, og klik på knappen "Opret informator".

Trin 4

Systemet på dette projekt genererer automatisk en kode til dig. Log ind på dit websted med en administratorkonto. Gå til skabelonadministrationsmenuen. Indsæt denne kode og rediger som du finder passende. Gem alle ændringer, og kontroller resultatet. Inkluder dit ICQ-nummer i "online" -status, og kontroller oplysningerne på hjemmesiden. Hvis du har brug for at ændre data i informanten, skal du gå tilbage til skabelonadministrationen og ændre koden.

Anbefalede: