Sådan Oversættes En Side Til Russisk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oversættes En Side Til Russisk
Sådan Oversættes En Side Til Russisk

Video: Sådan Oversættes En Side Til Russisk

Video: Sådan Oversættes En Side Til Russisk
Video: ✅ ОТСЛЕЖИВАНИЕ ГОЛОВЫ ЧЕРЕЗ ВЕБ-КАМЕРУ ДЛЯ ETS2 И ATS 1.41 2024, Kan
Anonim

Det russiske segment af Internettet er kun en lille del af det globale netværk. Et stort antal netværksprojekter og interessante websteder er ikke oversat til russisk. For at oversætte sider til russisk er det nok at installere Google Chrome-browseren på din computer.

Sådan oversættes en side til russisk
Sådan oversættes en side til russisk

Instruktioner

Trin 1

Start enhver browser, der er installeret på din computer, og åbn siden google.ru. Klik på linket Download Google Chrome på denne side. Klik på den og download distributionen. Pak derefter den ud, og vent på, at der installeres en ny browser på din computer (installationen finder sted fra Internettet, så frakobl ikke forbindelsen under den). Efter installationen skal du starte din browser og åbne ethvert websted på ethvert fremmedsprog. Umiddelbart efter åbning af det registrerer Google Chrome sproget, og en meddelelse om sproget på denne side vises øverst på siden samt en "Oversæt" -knap. Klik på det, hvorefter siden vil blive oversat til russisk på få sekunder. Når du holder markøren over et hvilket som helst oversat ord eller sætning, vises originalteksten i et værktøjstip.

Trin 2

Hvis oversættelseslinjen ikke vises som standard, skal du konfigurere den manuelt. For at gøre dette skal du gå til browserindstillingerne (knappen med et ikon i form af en skruenøgle i øverste højre hjørne af siden) og vælge menupunktet "Avanceret". På indstillingsfanen, der åbnes, skal du vælge indstillingen "Tilby oversættelse af sider, hvis jeg ikke taler det sprog, de er skrevet på". Som et resultat af disse handlinger vises oversættelsespanelet, hver gang du åbner en side, hvis tekstindhold ikke er på russisk.

Trin 3

Hvis du bruger en anden browser eller ikke ønsker at bruge oversættelsespanelet, kan du til russisk som følger. Åbn siden Google Oversæt translate.google.ru/, indsæt URL-adressen til den side, du vil oversætte, i det venstre tekstindtastningsfelt. Vælg sprog. Derefter vises et link i det højre tekstindtastningsfelt ved at klikke på hvilken side oversat til russisk åbnes i en speciel form.

Anbefalede: