Sådan Oversættes ICQ Til Russisk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oversættes ICQ Til Russisk
Sådan Oversættes ICQ Til Russisk

Video: Sådan Oversættes ICQ Til Russisk

Video: Sådan Oversættes ICQ Til Russisk
Video: Pen Translator chinese to Russian 2024, April
Anonim

De fleste computerbrugere har værdsat bekvemmeligheden og nem kommunikation gennem onlinetjenester. En af dem, ICQ-manager, er kendt over hele verden, så dens grænseflade kan konfigureres på næsten ethvert verdenssprog.

Sådan oversættes ICQ til russisk
Sådan oversættes ICQ til russisk

Instruktioner

Trin 1

Som standard er de fleste af de verdensberømte programmer indstillet til engelsk. Mange brugere tilpasser et fremmedsprog specifikt for at forbedre deres ordforråd. Men hvis du for nylig er begyndt at bruge ICQ-programmet og ikke har forstået dets funktioner fuldt ud, skal du indstille det russiske sprog i dets indstillinger.

Trin 2

For at ændre sproget i ICQ-programmet skal du åbne den generelle liste over dine kontakter. Find knappen "Menu" på det øverste panel. Klik på den, og vælg kolonnen "Indstillinger" i kontekstmenuen, der åbnes, klik på den med venstre museknap. Du får vist vinduet "Indstillinger". Åbn sektionen "Skins" ved at klikke på den med venstre museknap. Vær opmærksom på, hvad der står i kolonnen "Vælg sprog". Ved at klikke på området med en pil kan du vælge de sprog, der er tilgængelige for programmet. Hvis der er russisk blandt dem, skal du bare klikke på det med musen og bekræfte dine handlinger ved at klikke på OK. derefter skal du genstarte ICQ for at programmet kan vise russisk som systemsprog. Hvis der ikke er noget russisk sprog på listen, skal du downloade det fra ICQ-tjenestens officielle hjemmeside. Klik bare på linket "Andre sprog" for browseren for at åbne listen over sprog. Find russisk der, og klik på den med musen. Downloaden starter automatisk. Overvåg downloadforløbet i din browser. Når det er afsluttet, skal du blot genstarte ICQ, og lederen begynder at arbejde på det sprog, du vælger.

Trin 3

For at ændre sproget i QIP-tjenesten skal du klikke på indstillingsknappen øverst på værktøjslinjen i den åbne kontaktliste (normalt vises den som en skruenøgle). I det vindue, der åbnes, vil du se de grupperede mapper med indstillinger - så det er mere praktisk at finde og vælge de parametre, du er interesseret i. Klik på knappen "Interface". Find kolonnen "Sprog" i den menu, der åbnes. Se hvilket sprog der er standard for dit program. Klik på knappen "Sprog" med venstre museknap. Du vil se en liste over sprog, der er tilgængelige for programmet. Hvis den allerede indeholder russisk, skal du bare klikke på den og listen lukkes. Klik på knapperne "Anvend" og OK for at bekræfte dine handlinger. Hvis det russiske sprog ikke er i den angivne menu, skal du downloade det fra det officielle QIP-websted. For at gøre dette skal du klikke på knappen "Download" (i den engelske version Download mere). Du bliver automatisk omdirigeret til QIP-webstedet, og en liste over tilgængelige sprog åbnes foran dig. Ved at klikke på linket med det russiske sprog tillader du automatisk download af indstillingerne til systemmappen på computeren, som allerede indeholder QIP-installationsfilerne. Åbn denne mappe, og installer applikationen efter anvisningerne fra systemet. Indtast derefter indstillingerne igen, vælg det russiske sprog og klik på OK, og genstart derefter programmet. Med den nye lancering viser QIP russisk.

Anbefalede: