Sådan Tjekker Du Mail På Yandex

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tjekker Du Mail På Yandex
Sådan Tjekker Du Mail På Yandex

Video: Sådan Tjekker Du Mail På Yandex

Video: Sådan Tjekker Du Mail På Yandex
Video: Yandex mail review 2024, Kan
Anonim

I øjeblikket har internetbrugeren mulighed for at vælge mellem et stort antal posttjenester, hvor han kan få e-mail. Yandex har ligesom andre posttjenester sine egne egenskaber.

Sådan tjekker du mail på Yandex
Sådan tjekker du mail på Yandex

Yandex, der oprindeligt blev oprettet som en søgemaskine, er i dag også et ret praktisk mail-system.

Log ind på en postkasse

Du kan komme ind i din postkasse registreret hos Yandex på to hovedmåder. Den første af dem er at komme ind i postkassen direkte fra hovedsiden på webstedet: ved at skrive www.yandex.ru i adresselinjen, i øverste højre hjørne vil du se loginformularen. Det kræver som de fleste andre mailsystemer at indtaste to hovedparametre - et brugernavn og en adgangskode: Deres korrekte kombination gør det muligt for systemet at sikre sig, at det er ejeren af postkassen eller det, som ejeren har betroet disse data til at forsøge at indtast postkassen.

En anden måde at komme ind i postkassen på er at indtaste adresselinjen direkte adressen på mailsystemets side Yandex. Mail - mail.yandex.ru. Her bliver du også bedt om dit brugernavn og din adgangskode. Samtidig giver begge versioner af siderne, der fører til mailsystemet, dig også mulighed for at logge ind ved hjælp af en konto i et af de populære sociale netværk.

Hvis du har glemt din adgangskode, skal du venstreklikke på linket "Husk adgangskode": systemet beder dig om at indtaste det brugernavn, som du har brug for for at gendanne adgangskoden, og sikkerhedskoden, der er angivet på samme side, som giver dig mulighed for at beskyt webstedet mod robotanmodninger … Når du har indtastet de nødvendige oplysninger, føres du til siden til gendannelse af adgangskode: afhængigt af hvilke oplysninger du har givet systemet under registreringen, kan du gøre dette ved hjælp af en backup-postkasse eller dit telefonnummer.

Kontrol af mail

Når du logger ind på din e-mail-indbakke, føres du automatisk til en side, der viser dine indgående beskeder. Hvis du vil se en anden mappe, for eksempel se sendte breve, skal du vælge den relevante fane i venstre side af siden. Du kan åbne teksten til brevet ved blot at klikke på dens titel med venstre museknap.

Som standard er nyere meddelelser i indbakken placeret øverst på siden, og resten sorteres efter den forældede ankomstdato. Det skal bemærkes, at Yandex. Mail-systemgrænsefladen er udstyret med et ret praktisk værktøj: det fremhæver automatisk overskrifterne på de indgående meddelelser, som du endnu ikke har læst med fed skrift. Dette giver dig mulighed for hurtigt at identificere ulæste beskeder uden at spilde tid på at rulle gennem hele mail-feedet.

Anbefalede: