Sådan Slettes E-mail På Mail

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slettes E-mail På Mail
Sådan Slettes E-mail På Mail

Video: Sådan Slettes E-mail På Mail

Video: Sådan Slettes E-mail På Mail
Video: Валидация Email с Mail List Validator 2024, Kan
Anonim

Mail.ru er den største russiske mailserver, der giver dig mulighed for at sende og modtage e-mails samt har mange yderligere tjenester. Hvis det er nødvendigt, kan du slette din postkasse, som ikke længere er nødvendig.

Sådan slettes mail på mail
Sådan slettes mail på mail

Instruktioner

Trin 1

Sørg for, at din internetforbindelse er aktiv. Start en webbrowser, og indtast navnet på mail.ru-ressourcen i adresselinjen. Vent, indtil mailservicens hovedside er indlæst. I specialfelterne i øverste venstre hjørne skal du indtaste dit brugernavn og din adgangskode til brugergodkendelse og klikke på "Login" for at gå til din postkasse.

Trin 2

Naviger til det øverste kontrolpanel i din postkasse, hvor fanen Mere er placeret. Klik på den, og vælg linket "Hjælp". Herfra slettes postkassen. Rul ned på Hjælp-siden, du vil se punkt 11, der hedder "Hvordan sletter jeg en postkasse, som jeg ikke længere har brug for?" Gå til den specielle grænseflade til sletning af en postkasse ved at klikke på det næste link med det tilsvarende navn.

Trin 3

Vælg sletningsformularen, som er placeret i den "specielle grænseflade", og udfyld dens felter i overensstemmelse med de angivne instruktioner. Angiv årsagen til, at du vil slette din postkasse, f.eks. "Registrer en ny postadresse", "Anti-spam" osv. Klik på "Slet" for at afslutte proceduren for sletning af din e-mail.

Anbefalede: