Sådan Oversættes Et Websted Fra Japansk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oversættes Et Websted Fra Japansk
Sådan Oversættes Et Websted Fra Japansk

Video: Sådan Oversættes Et Websted Fra Japansk

Video: Sådan Oversættes Et Websted Fra Japansk
Video: How to translate a whole website into any language without downloading any apps 2024, April
Anonim

Oversættelse af websteder og visse dokumenter fra forskellige sprog er ikke længere et problem. Takket være specielle praktiske tjenester kan du oversætte en side fra japansk og ethvert andet sprog til russisk på få minutter.

Sådan oversættes et websted fra japansk
Sådan oversættes et websted fra japansk

Instruktioner

Trin 1

Brug online oversætteren translate.google.com. Takket være et specielt system til analyse af tidligere oversatte strukturer giver denne service de mest nøjagtige resultater.

Trin 2

Gå til webstedet. Øverst vil du se et panel til valg af sprog. På venstre side er kildesproget og til højre - den ønskede retning for oversættelse. Sæt henholdsvis japansk og russisk. Kopier og indsæt teksten, der skal oversættes, i det venstre vindue.

Trin 3

Tryk på "Oversæt" -tasten eller bare Enter. Efter et par sekunder vises sideoversættelsen i højre side af dette websted. Da operationen udføres af maskinen, er det ikke altid muligt straks at opnå den korrekte oversættelse og nøjagtige detaljer. Du kan dog klikke på individuelle ord og sætninger i den oversatte tekst, og systemet foreslår automatisk yderligere oversættelsesmuligheder.

Trin 4

Prøv at bruge tjenesterne fra et professionelt oversættelsessystem på webstedet multitran.ru. Det giver dig mulighed for at oversætte de fleste ord og endda sætte udtryk. Ulemperne ved dette system inkluderer manglende evne til at oversætte en hel side. Du har også brug for mindst grundlæggende viden om det japanske sprog. Men stadig kan denne ressource kaldes en af de bedste og mest nøjagtige på netværket.

Trin 5

Download fra det officielle websted, og installer den nyeste Google Chrome-browser på din computer. Dens største fordel ligger i hurtig sideindlæsning. Han har også en indbygget oversætter fra Google, som giver dig mulighed for straks at oversætte en side af det ønskede websted fra japansk til russisk. Dens funktionalitet er på samme niveau som translate.google.com-tjenesten. I dette tilfælde behøver du ikke engang at følge linkene og kopiere teksten. Denne funktion er altid tilgængelig i den øverste bjælke i browseren. Det er nok at klikke på "Oversæt" -knappen, og siden oversættes straks til russisk.

Anbefalede: