Sådan Gendannes Arkivet Med Meddelelser I Agenten

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Arkivet Med Meddelelser I Agenten
Sådan Gendannes Arkivet Med Meddelelser I Agenten

Video: Sådan Gendannes Arkivet Med Meddelelser I Agenten

Video: Sådan Gendannes Arkivet Med Meddelelser I Agenten
Video: Sælger du produkter med faremærkning? 2024, Kan
Anonim

Hvis du mister hele korrespondancearkivet, tilbyder de fleste messaging-programmer forskellige muligheder, hvoraf den ene er sikkerhedskopiering af filer. Mail.ru Agent-programmet har sit eget gendannelsessystem.

Sådan gendannes arkivet med meddelelser i agenten
Sådan gendannes arkivet med meddelelser i agenten

Er det nødvendigt

Software Agent Mail.ru

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du køre et program til hurtig udveksling af meddelelser mellem brugere af mail.ru-netværket. For at gøre dette skal du dobbeltklikke på ikonet med programlogoet på skrivebordet. Det kan også startes via menuen "Start" (sektion "Alle programmer").

Trin 2

For at se arkivet med meddelelser fra en bestemt kontaktperson fra din liste skal du åbne denne liste, højreklikke på kontakten og vælge indstillingen med det samme navn. Hvis du ikke kunne se de meddelelser, du ledte efter, anbefales det at prøve metoden til gendannelse af arkivet via e-mail på mail.ru. Da denne funktion er blevet tilgængelig relativt for nylig, vises nogle meddelelser muligvis ikke.

Trin 3

De fleste af disse programmer gemmer alle ændringer i meddelelsesarkivet på harddisken. Mail.ru-agenten har også denne funktion, som gemmer data i skjulte filer. For at se disse filer skal du aktivere muligheden for at få vist skjulte filer og systemfiler. For at gøre dette skal du åbne et hvilket som helst vindue "Windows Stifinder", klikke på topmenuen "Værktøjer" og vælge linjen "Mappeindstillinger". I vinduet, der åbnes, skal du klikke på fanen "Vis" og markere afkrydsningsfeltet "Vis skjulte mapper og filer".

Trin 4

Naviger nu til den mappe, der indeholder de skjulte arkiverede filer i dine kontaktlistebeskeder. Åbn dokumentet ved hjælp af en hvilken som helst teksteditor såsom Notesblok eller Wordpad. Disse filer er som standard placeret i kontomappen eller i biblioteket Application Data i den samme brugermappe.

Trin 5

For at gemme filerne i korrespondancearkivet i et andet bibliotek skal du trykke på topmenuen "File" og vælge emnet "Save As" (i en åben teksteditor). Angiv dens navn og fremtidige placering i vinduet til arkivering af filen. Klik derefter på knappen "Gem" eller tryk på Enter-tasten.

Anbefalede: