Sådan Gendannes Slettede Meddelelser På Mail

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Slettede Meddelelser På Mail
Sådan Gendannes Slettede Meddelelser På Mail

Video: Sådan Gendannes Slettede Meddelelser På Mail

Video: Sådan Gendannes Slettede Meddelelser På Mail
Video: Gendanne slettede Gmail-beskeder 2024, Kan
Anonim

Den elektroniske postkasse på Mail. Ru-serveren har ligesom mange lignende moderne programmer en praktisk brugergrænseflade. Her sorteres e-mails i mapper: "Indbakke", "Sendte emner", "Kladder", "Spam" og "Papirkurv". Alt, der slettes af klienten til denne ressource, er inkluderet i "papirkurven".

Sådan gendannes slettede meddelelser på mail
Sådan gendannes slettede meddelelser på mail

Er det nødvendigt

adgang til Internettet

Instruktioner

Trin 1

For at finde den slettede besked skal du kontrollere postkassemappen "Papirkurv". Hvis brevet er blevet slettet for nylig, er det måske der. Hvis det krævede bogstav ikke er i mappen, kan du ikke gendanne det.

Trin 2

"Papirkurven" -mappen ryddes efter hver af dine udgange fra mail-programmet. Denne indstilling er som standard indstillet, og du kan ændre den. For at gøre dette skal du gå til applikationsindstillingerne og vælge fanen "Mailbox interface". Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for sætningen nederst på siden: "Tøm papirkurv ved afslutning"

Trin 3

Se efter det brev, du har brug for, i mappen Sendte poster, hvis det var udgående. Vær opmærksom på "Spam" -mappen - måske sendte programmet de oplysninger, du har brug for der, og forveksler det med ubrugelig reklamepost eller noget lignende.

Trin 4

Overvej det faktum, at det er umuligt at gendanne slettede meddelelser på Mail. Ru-tjenesten, da serveren ikke gemmer sikkerhedskopier. For at beskeder, der er vigtige for dig, skal gemmes i postkassen, skal du tilføje en ekstra mappe til brugergrænsefladen, hvor du vil flytte vigtig korrespondance.

Trin 5

For at tilføje en mappe for at gemme bogstaver skal du vælge linket "Indstillinger" på hovedsiden i din postkasse og derefter gå til afsnittet "Mapper" og klikke på knappen "Opret en ny mappe". Du vil se et vindue, hvor du kan give det et navn og beskytte den oprettede mappe med en adgangskode. Klik derefter på knappen "Opret". Glem ikke at flytte alle de bogstaver, du vil gemme, til den oprettede mappe.

Trin 6

Bare i tilfælde af at kontakte Project Support Service og spørge, om de har mulighed for at gøre en undtagelse for dig og finde et meget værdifuldt brev slettet ved en fejltagelse. Selvom sandsynligheden for succes med en sådan anmodning er lille.

Anbefalede: