Sådan Går Du Til Mailsiden

Indholdsfortegnelse:

Sådan Går Du Til Mailsiden
Sådan Går Du Til Mailsiden

Video: Sådan Går Du Til Mailsiden

Video: Sådan Går Du Til Mailsiden
Video: Sådan Går Det Til 2024, Kan
Anonim

En person, der lige er begyndt at stifte bekendtskab med Internettet, kan have svært ved at navigere i de mange ressourcer, der tilbyder mange tjenester og tjenester. Der er posttjenester til udveksling af information. Brugeren starter en postkasse og får mulighed for at udveksle tekster, grafik, musik med andre brugere. Og helt i starten opstår der naturligvis spørgsmålet om, hvordan man kommer ind på mailsiden.

Sådan går du til mailsiden
Sådan går du til mailsiden

Instruktioner

Trin 1

Posttjenester findes i forskellige systemer: Yandex, Yahoo, Rambler, Mail osv. Beslut, hvor du vil konfigurere din e-mail-indbakke. Det er mest bekvemt at registrere mail i det system, du bruger oftest. Så hvis du for eksempel i de fleste tilfælde leder efter information i Yandex-søgemaskinen, er det mere logisk at registrere din postkasse på Yandex for hurtig adgang til din mail.

Trin 2

Du kan få adgang til mailservicen både fra hovedsøgningssiden og fra mail.yandex.ru-siden. For mail.ru-systemet (rambler.ru, yahoo.com osv.) Er det også nok at åbne hovedsiden i systemet. Find på siden, og klik på knappen "Opret mail" eller "Opret postkasse", så går du automatisk til posttjenesten.

Trin 3

For at oprette en postkasse er det ikke nok bare at gå til et mail-websted. Du skal tilmelde dig. For at registrere skal du indtaste de data, som systemet vil bede om: login, adgangskode, efternavn, fornavn og patronym (eller organisationsnavn), fødselsdato osv. Husk eller skriv de oplysninger, du har indtastet, ned. Du skal bruge den til at logge ind på din e-mail-indbakke og om nødvendigt for at gendanne din adgangskode for at logge ind på din e-mail.

Trin 4

Når du har registreret din postkasse, skal du huske i hvilket system du oprettede den eller tilføje mailservicens internetside til bogmærker: I bogens øverste menulinje skal du vælge Bogmærker og kommandoen Føj til bogmærker. For at åbne en side fra "Bogmærker" skal du klikke på punktet "Bogmærker" i den øverste menulinje i din browser og vælge navnet på din mailtjeneste fra rullelisten.

Trin 5

På systemernes sider er adgang til postkassen ret let. Feltet til indtastning af dit brugernavn og din adgangskode er ofte placeret i venstre side af siden (i Yahoo-systemet - på højre side). I det første felt skal du indtaste det navn, du kom på til din postkasse, præfikset yandex.ru, mail.ru osv. I de fleste tilfælde behøver du ikke at indtaste. I det andet felt skal du indtaste adgangskoden og klikke på knappen "Login" eller trykke på Enter-tasten på tastaturet.

Anbefalede: