Sådan Sender Du Et Foto I Et Brev

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sender Du Et Foto I Et Brev
Sådan Sender Du Et Foto I Et Brev

Video: Sådan Sender Du Et Foto I Et Brev

Video: Sådan Sender Du Et Foto I Et Brev
Video: Hvorfor reddede vi rumvæsnet fra folket i sort!? Aliens i det virkelige liv! 2024, Kan
Anonim

Nu udveksler næsten alle visse oplysninger via Internettet, inklusive medierne. Efter ferier, interessante ture eller bare en dejlig dag, som det lykkedes dem at fange på kamera, kaster internetbrugere glade øjeblikke til hinanden gennem forskellige internettjenester. En af disse tjenester er e-mail.

Sådan sender du et foto i et brev
Sådan sender du et foto i et brev

Instruktioner

Trin 1

Først skal du oprette en postkasse. Der er flere gratis posttjenester i dag end fisk i havet. De mest populære af dem er: Mail.ru, Yandex. Mail, Rambler-mailtjeneste, mail fra Google (Gmail). Overvej handlingerne i postmodtagelsen på Mail.ru. proceduren er identisk i stort set alle grænseflader. Så vi går ind i adresselinjen i vores browser https://mail.ru. Derefter trykker vi på registreringsknappen i venstre blok og indtaster omhyggeligt registreringsdataene. Hvis alle data er indtastet korrekt, vil du ved afslutningen af registreringsprocessen blive omdirigeret til den etablerede postkasse

Trin 2

Så indtast i adresselinjen i din browser https://mail.ru. Klik derefter på registreringsknappen i venstre blok, og indtast omhyggeligt registreringsdataene. Hvis alle data er indtastet korrekt, vil du ved afslutningen af registreringsprocessen blive omdirigeret til den postkasse, du har oprettet

Trin 3

Når du har indtastet mailen, vil du se linket "Skriv et brev" øverst på siden. Klik på den, og så føres du til siden for at sende et brev.

Trin 4

Gå derefter direkte til selve vedhæftningen af billedet til dit brev. Find og klik på knappen "Vedhæft fil". Når du har valgt det ønskede foto, vedhæftes det dit brev.

Trin 5

Det eneste, der er tilbage, er at indtaste adressatens e-mail-adresse og sende ham en besked, der indeholder dit foto.

Anbefalede: