Sådan Gendannes Slettede Meddelelser I Odnoklassniki

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Slettede Meddelelser I Odnoklassniki
Sådan Gendannes Slettede Meddelelser I Odnoklassniki

Video: Sådan Gendannes Slettede Meddelelser I Odnoklassniki

Video: Sådan Gendannes Slettede Meddelelser I Odnoklassniki
Video: How to Recover deleted text messages || restore deleted messages 2024, Kan
Anonim

Odnoklassniki er et af de mest populære sociale netværk i Rusland til kommunikation. Hvis du ved et uheld slettede en samtale med en af dine venner, kan du stadig gendanne den, men kun i visse tilfælde.

Sådan gendannes slettede meddelelser i Odnoklassniki
Sådan gendannes slettede meddelelser i Odnoklassniki

Instruktioner

Trin 1

Mens du er på korrespondancesiden i det sociale netværk af Odnoklassniki, skal du trykke på knappen Tilbage placeret i det øverste funktionelle panel i din browser eller Backspace-tasten på dit tastatur. Browseren åbner den forrige side. Hvis du er heldig, og browseren formåede at gemme dataene fra webstedet til cachen, viser den den slettede korrespondance med brugeren. Vælg det, kopier og flyt det til et tekstdokument, og gem det på din computers harddisk.

Trin 2

Tjek din e-mail-adresse, hvis adresse du angav, da du tilmeldte dig det Odnoklassniki sociale netværk. Hvis du ikke har ændret brugerindstillingerne i din e-mail-indbakke og på selve webstedet, skulle du have modtaget underretninger om indgående beskeder, der indeholder deres tekst, til din mail. I dette tilfælde kan du gendanne en del af korrespondancen med en ven, men sandsynligvis vil dine egne beskeder samt forskellige vedhæftede filer, som du sendte til en penven, sandsynligvis uopretteligt gået tabt.

Trin 3

Kontakt din ven, som du svarede med, og slett den ved et uheld. Hvis han ikke slettede beskeder, forbliver al din korrespondance tilgængelig i hans profil. Det vil være nok for brugeren at vælge alle meddelelser og sende dem til dig i form af tekst eller et separat dokument.

Trin 4

Skriv til den tekniske supporttjeneste på det sociale netværk af Odnoklassniki. Fra tid til anden kan der opstå tekniske problemer på siden, og nogle brugere hævder, at nogle af meddelelserne blev slettet uden deres personlige viden. I denne situation kan tekniske supportspecialister studere din profil og, efter at have identificeret en fejl, rette den og derved returnere de mistede beskeder.

Anbefalede: