Sådan Omdøber Du En Postkasse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Omdøber Du En Postkasse
Sådan Omdøber Du En Postkasse

Video: Sådan Omdøber Du En Postkasse

Video: Sådan Omdøber Du En Postkasse
Video: ASSA Ruko Rundzylinder Video 786 2024, Kan
Anonim

For nemheds skyld bruger de fleste internetbrugere webgrænsefladen i deres e-mail-indbakke, hvis navn næsten ikke er muligt at ændre. Når man bruger mailprogrammer, for eksempel Outlook, har brugeren en sådan mulighed.

Sådan omdøber du en postkasse
Sådan omdøber du en postkasse

Nødvendig

Microsoft Outlook-software

Instruktioner

Trin 1

Postkassens titel (navn) vises i titlen på et åbent vindue i enhver version af Outlook. Dette navn kan ændres uanset programversion, siden nogle bruger flere postkasser på samme tid. På et tidspunkt blev Microsoft Exchange Server Administrator brugt til at løse dette problem. Men senere viste det sig, at værktøjet indeholdt en fejl. Når det gamle navn kun udskiftes med et nyt i programmet, forblev postkassens navn i Outlook det samme.

Trin 2

Derfor er det ud over at erstatte mailnavnet på serveren nødvendigt at erstatte det i selve programmet. Det skal bemærkes, at omdøbning af postkassens navn i Outlook skal udføres efter en lignende handling på serveren (ved hjælp af Microsoft Exchange).

Trin 3

Start computeren med den krævede konto; indtast om nødvendigt adgangskoden. Luk derefter mailprogrammet.

Trin 4

Klik på menuen "Start", og vælg afsnittet "Kontrolpanel". Hvis dette afsnit ikke vises i mig, skal du gå til dets indstillinger. For at gøre dette skal du højreklikke på knappen "Start" og vælge "Egenskaber". Find indstillingen "Kontrolpanel" i menuindstillingerne, og marker afkrydsningsfeltet ud for den. Klik på knapperne Anvend og OK for at lukke vinduet.

Trin 5

Dobbeltklik på venstre museknap i vinduet, der åbnes på ikonet "Mail" eller "Fax og mail" (afhængigt af operativsystemet). Klik på knappen "Vis profiler" i det vindue, der åbnes.

Trin 6

Vælg den profil, der skal redigeres, og klik i dens indstillinger på knappen "Exchange Server", og klik derefter på knappen "Egenskaber" igen. Angiv dens nye navn i "Mailbox" -blokken. For at kontrollere rigtigheden af det indtastede navn skal du trykke på knappen med samme navn. Klik på knappen "Anvend" for at gemme ændringerne.

Anbefalede: