Sådan Får Du Vist De Websteder, Du Besøger

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Vist De Websteder, Du Besøger
Sådan Får Du Vist De Websteder, Du Besøger

Video: Sådan Får Du Vist De Websteder, Du Besøger

Video: Sådan Får Du Vist De Websteder, Du Besøger
Video: Sådan får du kunder i butikken med lokal markedsføring | Din virksomhed i København 2024, Kan
Anonim

For at du skal kunne besøge og se de websteder, du ofte besøger igen, er det slet ikke nødvendigt at registrere dem ved at indtaste adresserne på de nødvendige eller interessante ressourcer i en notesbog eller et elektronisk dokument. Det er nok at gøre dig bekendt med besøgshistorikken ved at kontakte det relevante afsnit i menuen i din browser.

Sådan får du vist de websteder, du besøger
Sådan får du vist de websteder, du besøger

Instruktioner

Trin 1

Hvis du har Internet Explorer installeret på din computer, tager det ikke lang tid at se din søgehistorik. Faktum er, at denne browser allerede har en speciel log, hvor adresserne på alle de internetsider, du har besøgt, registreres. Skift til latinsk tastaturlayout. Åbn journalen ved at trykke på CTRL, SHIFT og H. på samme tid. Alle links er anført i kronologisk rækkefølge. Tjek listerne over websteder, du har besøgt efter måned, uge eller dag. Klik på navnet på en af dem og se en liste over alle de sider, du har set ved at kontakte denne webressource. Hvis du vil slette alle oplysninger fra historikken, skal du finde menuen Funktioner i din browser og vælge Slet browserhistorik.

Trin 2

Hvis den browser, du bruger, er Mozilla Firefox, skal du tjekke den specielle logfil, som ligesom i Internet Explorer registrerer adresserne på alle besøgte websteder. For at gøre dette skal du klikke på "Vis hele log". Brug søgningen til at finde det websted, du er interesseret i, da der normalt er mange ressourcer. Hvis du efter visning beslutter at rydde optagelseshistorikken, skal du trykke på CTRL og A samtidig i det latinske tastaturlayout. På denne måde kan du vælge alle elementerne i journalen på én gang. Vælg derefter punktet "Slet" i menuen "Kontrol", og derefter slettes alle poster.

Trin 3

Hvis du har installeret Google Chrome eller Apple Safari, skal du klikke på skruenøgleikonet øverst til højre i din browser. Vælg elementet "Historik" i indstillingsmenuen, der åbnes. Eller henvis til besøgsloggen ved at trykke på CTRL og h samtidig. Hvis du vil foretage nogle justeringer, skal du finde linket "Skift liste" på den side, der åbnes. På denne måde kan du fjerne emner, du ikke længere har brug for.

Anbefalede: