Sådan Indsættes I Status

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indsættes I Status
Sådan Indsættes I Status

Video: Sådan Indsættes I Status

Video: Sådan Indsættes I Status
Video: 13. Microsoft Access 2016: Inserting New Data With an INSERT INTO Query in SQL 2024, April
Anonim

På Internettet kan du ved hjælp af statusser informere dine venner om dit humør, om hvad du i øjeblikket laver, eller underholde dem med en sjov vittighed. At indstille en status tager kun et par sekunder, men har sine egne særegenheder i forskellige programmer og samfund.

Sådan indsættes i status
Sådan indsættes i status

Instruktioner

Trin 1

Hvis du bruger ICQ-programmet via "Mail.ru Agent", skal du klikke på ICQ-ikonet i nederste højre hjørne af hovedprogramvinduet for at indstille status. Vælg afsnittet "Rediger" i menuen. Du får vist dialogboksen Rediger statusser, vælg ikonet, der svarer til emnet for din status, og tilføj tekst til det specielle felt. Klik på "OK", og status vises ved siden af dine oplysninger i kontaktlisterne for alle venner.

Trin 2

For at indstille status for QIP-klienten skal du klikke på spørgsmålstegnikonet i nederste højre hjørne af hovedprogramvinduet. I det nye vindue skal du vælge det relevante ikon og tilføje statustitlen i feltet ved siden af det. Indtast hovedteksten for status i indtastningsfeltet, som er placeret lige nedenfor. Klik på "OK" for at offentliggøre din status.

Trin 3

For at indstille status i ICQ-klienten skal du i hovedvinduet i denne applikation indtaste teksten i "Hvad er nyt?" Her kan du også tilføje et lille foto eller billede. For at gøre dette skal du klikke på knappen "Tilføj billede" i nederste hjørne af tekstindtastningsfeltet. Klik på knappen Luk for at fuldføre handlingen.

Trin 4

Hvis du vil placere en status i et af de sociale netværk, for eksempel i Odnoklassniki, skal du gå til din side og indtaste den relevante tekst i linjen til højre for dit foto. Klik derefter på knappen Del med venner. På samme linje er det ud over status muligt at uploade et link eller et foto. Gå bare til fanen med den relevante overskrift under inputlinjen.

Trin 5

Når du tilføjer en status på det sociale netværk "Min verden", skal du åbne hovedsiden for din profil og indtaste teksten i linjen under dit foto. Her, som i Odnoklassniki, når du bevæger dig gennem fanerne under indgangslinjen, kan du tilføje et foto, et link og endda video og musik. Efter tilføjelse af oplysninger skal du trykke på knappen "Sig" eller tastaturgenvejen Ctrl + Enter.

Anbefalede: