Sådan Sender Du En Anonym Besked

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sender Du En Anonym Besked
Sådan Sender Du En Anonym Besked

Video: Sådan Sender Du En Anonym Besked

Video: Sådan Sender Du En Anonym Besked
Video: Aula-tip:Sådan svarer du læreren direkte så din besked ikke sendes ud til alle - Borgerservice to go 2024, April
Anonim

Behovet for at sende en anonym besked er sjældent. Men i det tilfælde, hvor brugeren stadig har brug for at sende en besked til en e-mail-adresse, mens du opretholder fuldstændig anonymitet, skal du bruge specielle netværkstjenester - remailers.

Sådan sender du en anonym besked
Sådan sender du en anonym besked

Instruktioner

Trin 1

Først skal du beslutte, hvilken slags anonymitet du vil have. Der er to hovedmuligheder: i det første tilfælde ser modtageren, at brevet blev sendt anonymt. I det andet ser han, at brevet blev sendt fra en sådan adresse, skønt den i virkeligheden blev sendt fra en remailer. For at sende et sådant brev skal du bruge en tjeneste, der giver dig mulighed for at specificere en fiktiv afsenderadresse.

Trin 2

For at sende et helt anonymt brev skal du bruge tjenesten https://www.savemysoul.ru/anomail.php Det er meget simpelt at bruge det: Indtast modtagerens adresse, emnet for brevet og teksten. Indsæt bekræftelseskodesymbolerne, og klik på "Send". Modtageren modtager et brev, hvor ANONYMAIL vises som afsenderens adresse. En anden service af denne art -

Trin 3

Hvis du ikke kun har brug for at sende et anonymt brev, men også at angive en fiktiv returadresse, skal du bruge følgende service: https://spy-mail.site2all.ru Indtast modtagerens adresse og den fiktive afsenders adresse, emnet for beskeden og selve teksten. Klik på knappen "Send". Modtageren modtager en besked, hvor den fiktive adresse, du har angivet, vises som afsenderens adresse.

Trin 4

Du skal være opmærksom på, at indstillingen beskrevet ovenfor giver anonymitet, men ikke helt skjuler det faktum at sende et brev fra en ikke-specificeret adresse. Det er nok for modtageren at se på den såkaldte overskrift på brevet, og han vil være i stand til at forstå, at de forsøger at vildlede ham.

Trin 5

Du kan sende en e-mail direkte til den ønskede mailserver ved hjælp af telnet. For at gøre dette skal du åbne kommandolinjen: "Start" - "Kør" - "cmd". Skriv telnet, og tryk på Enter. Indtast det engelske bogstav "o" og tryk Enter igen (tryk efter hver kommando). Indtast nu navnet på mailserveren og porten - for eksempel smtp.mail.ru 25. Hvis alt er gjort korrekt, vil du se linjen 220 smtp16.mail.ru ESMTP klar.

Trin 6

Hej serveren ved at indtaste HELO DIMA (her kan ethvert navn bruges i stedet for DIMA). Serveren svarer med linjen 250 smtp16.mail.ru. Indtast nu afsenderoplysningerne: mail fra: serveren skal svare med 250 2.0.0 OK.

Trin 7

Indtast fortløbende følgende linjer efter hvert tryk på Enter: rcpt til: data Her skal du indtaste teksten i dit brev. (Indtast kun en periode her) afslut Sessionen er afsluttet, din besked er gået til den angivne adresse. Men din rigtige ip-adresse gemmes stadig i overskriften.

Anbefalede: