Hvordan Man Ser, Hvem Der Har Bogmærket Mig På Vkontakte

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Ser, Hvem Der Har Bogmærket Mig På Vkontakte
Hvordan Man Ser, Hvem Der Har Bogmærket Mig På Vkontakte

Video: Hvordan Man Ser, Hvem Der Har Bogmærket Mig På Vkontakte

Video: Hvordan Man Ser, Hvem Der Har Bogmærket Mig På Vkontakte
Video: vk change phone number, vk account ka mobile number kaise change kare, 2024, Kan
Anonim

De fleste brugere af det sociale netværk Vkontakte tilføjer interessante grupper og selvfølgelig folk til deres bogmærker. Denne tjeneste giver dig mulighed for regelmæssigt at besøge hans side uden at tilføje den interesserede til listen over venner.

Hvordan man ser, hvem der har bogmærket mig på Vkontakte
Hvordan man ser, hvem der har bogmærket mig på Vkontakte

Instruktioner

Trin 1

Mange mennesker har en sådan kvalitet som nysgerrighed. Og du kan finde ud af, hvilke af brugerne på dette sociale netværk, der tilføjede dig til bogmærker ved at besøge Pavel Durovs websted durov.ru.

Trin 2

For at gøre dette skal du først gå til selve webstedet: durov.ru og derefter følge anvisningerne. Dette er det officielle sted for Pavel Durov, så du har absolut intet at frygte.

Trin 3

Øverst på siden i kolonnerne E-mail og Adgangskode skal du indtaste din e-mail-adresse og adgangskode, som du angav, da du registrerede din Vkontakte-konto.

Trin 4

Klik derefter på Login-elementet. Du vil se en side, der indeholder oplysninger, som du ser hver gang du besøger webstedet vkontakte.ru. Det adskiller sig kun i et lidt andet design.

Trin 5

Find og klik på knappen Bogmærker i panelet øverst til venstre.

Trin 6

Nedenfor, under indskriften Hvem har bogmærket mig, vises en liste over brugere, som du er bogmærket med. Og øverst vil du se en liste over alle de brugere, du har føjet til dine bogmærker.

Trin 7

Hvis fanen Bogmærker ikke vises, skal du prøve at klikke på "Min side" og klikke på de nærliggende tjenester ("Beskeder", "Skole" osv.) Eller følge linket durov.ru/index.html#myfave efter indtaste dit login og adgangskode.

Trin 8

Hvis funktionen "Mine bogmærker" ikke er aktiveret på din Vkontakte-side, kan du ikke se disse oplysninger. For at aktivere den skal du fra din side i menuen til venstre klikke på tjenesten "Mine indstillinger" og derefter gå til afsnittet "Generelt" og sætte et flueben foran punktet "Mine bogmærker".

Anbefalede: