Sådan Gendannes Icq-korrespondance

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Icq-korrespondance
Sådan Gendannes Icq-korrespondance

Video: Sådan Gendannes Icq-korrespondance

Video: Sådan Gendannes Icq-korrespondance
Video: Is FRANKENSTEIN Possible? 2024, Kan
Anonim

Kommunikation i forskellige sociale netværk og chats gennem specielle programmer er ikke altid underholdningens karakter. Nogle gange udveksler brugere vigtige oplysninger, der er nødvendige for deres arbejde, og utilsigtet sletning af korrespondance bliver et alvorligt problem.

Sådan gendannes icq-korrespondance
Sådan gendannes icq-korrespondance

Instruktioner

Trin 1

Easy Recovery bruges til at gendanne alle mistede eller utilgængelige data fra din computer. Download dette program fra enhver kilde, og pakk det ud. Installer derefter på en disk, der er forskellig fra, hvor ICQ-programmet er placeret. Typisk lagres ICQ på drev C.

Trin 2

Kør Easy Recovery med administrative rettigheder. I partitionstræet skal du vælge C-drevet og starte scanningen. For at gøre dette skal du klikke på "Scan" -funktionen i programmets kontrolpanel.

Trin 3

I slutningen af scanningen under C-drevpartitionen vil du se en liste over informationsplaceringer. Vælg mellem de præsenterede indstillingsadresser med type C: / Programfiler / QIP / Brugere … og dit kontonummer med slutningen “/ Historik”. For at gøre dette skal du markere afkrydsningsfelterne foran dem.

Trin 4

Klik på gendannelsesfunktionen, og definer stien til at gemme de valgte meddelelser. Klik på Ok, og kontroller resultatet, når gemningsprocessen er afsluttet.

Trin 5

Nogle gange opstår korrespondance, når brugernavnet ændres. I dette tilfælde gemmes det dog automatisk på harddisken i det bibliotek, hvor selve ICQ-programmet er placeret. For at se korrespondancen skal du åbne drev C og finde sektionen Historie i ICQ-programmappen.

Trin 6

En af funktionerne i icq2html-programmet er at gendanne beskedhistorikken. Hvis du vil komme tilbage ved et uheld slettet korrespondance, skal du downloade programmet og åbne det på din computer. Marker afkrydsningsfeltet ud for "Gendan slettet" og klik på linket "Import".

Trin 7

Vælg filerne med UIN-navnet og dbf-udvidelsen i navnet, og start processen med at gendanne ICQ-beskedhistorikken. Efter et stykke tid gendannes de slettede filer.

Anbefalede: