Sådan Gendannes Et Kodeord I Icq

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Et Kodeord I Icq
Sådan Gendannes Et Kodeord I Icq

Video: Sådan Gendannes Et Kodeord I Icq

Video: Sådan Gendannes Et Kodeord I Icq
Video: Virtual Family: Happy Life Simulator - Household and Car Driving Game - Android Gameplay 2024, Kan
Anonim

I mange år har ICQ-programmet været et af brugernes foretrukne middel til online kommunikation. Hvis du har brugt det i lang tid og har en stor liste over kontakter, er det ubelejligt at oprette en ny konto på grund af en glemt adgangskode. Det kan gendannes.

Sådan gendannes et kodeord i icq
Sådan gendannes et kodeord i icq

Instruktioner

Trin 1

Husk hvordan du registrerede din ICQ. Registrering kan gå gennem forskellige sider. Hvis du har Rambler-ICQ eller QIP, har du muligvis brugt Rambler-tjenesten. Åbn hovedsiden, og find linket til Rambler-ICQ i menuen til venstre. Ved at klikke på det åbnes hovedsiden til installation af programmet foran dig. Find linket "Hjælp", og gå ind i dette vindue. Find "Adgangskoder" i listen over tags. I dette vindue vil du se en liste over ofte stillede spørgsmål, blandt hvilke der er et glemt kodeordsproblem.

Trin 2

Klik på linket "System til gendannelse af adgangskode". For at bekræfte din identitet skal du angive den e-mail-adresse, hvor ICQ blev registreret, eller telefonnummeret, hvis du linkede ICQ til det. I den næste linje skal du indtaste den kode, du ser på billedet, og klikke på knappen "Næste".

Trin 3

Hvis du indtastede din e-mail-adresse korrekt, sendes en e-mail automatisk til din adresse med din nuværende adgangskode. Hvis brevet ikke ankommer inden for et minut, kan der være en fejl i systemet, og du bliver nødt til at udfylde alle formularerne igen.

Trin 4

Åbn ICQ, og indtast det autorisationsvindue, du har angivet adgangskoden. Du kan kopiere adgangskoden fra brevet og indsætte den i det tilsvarende vindue. Hvis du indtaster din adgangskode manuelt, skal du være opmærksom på sagen og tastaturlayoutet.

Trin 5

Du kan gendanne dit kodeord på det officielle ICQ-websted, dets adresse er www.icq.com. Find fanen "Hjælp", klik på den og vælg funktionen til gendannelse af adgangskode. I det angivne vindue skal du indtaste den e-mail-adresse, som ICQ-kontoen var linket til, eller selve ICQ-nummeret. Klik på Næste.

Trin 6

Det næste trin i at gendanne din adgangskode vil være svaret på dit sikkerhedsspørgsmål. Fra det tilbudte valg skal du vælge det spørgsmål, du brugte ved tilmeldingen. Som regel. Spørgsmålene er standard og direkte relateret til dit liv, så det vil ikke være svært at huske svaret.

Trin 7

Hvis du har gennemgået alle procedurerne for at bekræfte din identitet, skal du indtaste din e-mail-adresse igen, og om få sekunder vil du blive sendt en e-mail med den adgangskode, der er angivet i den.

Anbefalede: