Sådan Bestemmes Servernavnet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bestemmes Servernavnet
Sådan Bestemmes Servernavnet

Video: Sådan Bestemmes Servernavnet

Video: Sådan Bestemmes Servernavnet
Video: Sådan løses HF-C opgave om grupperet statistik i GeoGebra 2024, April
Anonim

Normalt er det ikke nødvendigt at kende navnet under normal pc-drift. Når du kontrollerer en computers helbred eller opretter et lokalt netværk, kan det dog være nødvendigt at bestemme dens navn ud fra netværket.

Sådan bestemmes servernavnet
Sådan bestemmes servernavnet

Instruktioner

Trin 1

På skrivebordet skal du finde genvejen "Denne computer" for at finde ud af, hvad der hedder computeren i Windows Xp-operativsystemet. Højreklik derefter på denne genvej, og vælg "Egenskaber" i den menu, der vises.

Trin 2

Du kan bruge kontrolpanelet, hvis genvejen Denne computer mangler på dit skrivebord. For at gøre dette skal du åbne menuen "Start" og finde emnet "Denne computer". På samme måde som når du arbejder med en genvej, skal du højreklikke på dette punkt og derefter vælge "Egenskaber" i genvejsmenuen.

Trin 3

Computernavnet kan også ses i egenskaberne for enhver fil eller genvej på skrivebordet. For at gøre dette skal du højreklikke på det. Vælg derefter "Egenskaber". Gå derefter til fanen "Detaljer" og se på bundlinjen. Den indeholder de oplysninger, du leder efter.

Trin 4

Der er en anden måde at vise et vindue med systemegenskaber på. Det er ikke det hurtigste, men det bør ikke overses. Som i det forrige trin skal du åbne menuen "Start" og derefter vælge "Kontrolpanel". Når du klikker på dette emne, vil du se et vindue med et stort antal ikoner, hvorfra du vælger det med et computerbillede. Det er underskrevet "System". Klik på den.

Trin 5

Dernæst åbnes et vindue, der indeholder oplysninger om det operativsystem, der er installeret på din pc. Vælg fanen Computernavn. Du modtager et informationsvindue, der rapporterer både navnet på computeren og den arbejdsgruppe, hvor denne pc i øjeblikket er placeret. I den fane, der åbnes, vil du se en linje med titlen "Fuldt navn". Det rigtige navn på din pc vil blive skrevet foran den.

Anbefalede: