Sådan Gendannes Historien Om ICQ-meddelelser

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Historien Om ICQ-meddelelser
Sådan Gendannes Historien Om ICQ-meddelelser

Video: Sådan Gendannes Historien Om ICQ-meddelelser

Video: Sådan Gendannes Historien Om ICQ-meddelelser
Video: Most Popular Instant Messengers 1995 - 2020 2024, April
Anonim

Folk er vant til at kommunikere over internettet via en række sociale netværk og programmer. De er designet til ikke kun at overføre tekst, stemmemeddelelser, men endda videoopkald. Således kan en person tale "live" med venner, der er i en anden by eller et andet land. Nogle gange sker det, at beskedhistorikken slettes, og den indeholdt så vigtige oplysninger …

Sådan gendannes historien om ICQ-meddelelser
Sådan gendannes historien om ICQ-meddelelser

Er det nødvendigt

  • - en computer;
  • - Nemt gendannelsesprogram
  • - icq2html-program.

Instruktioner

Trin 1

Det er næsten altid muligt at gendanne historikken for meddelelser i ICQ, slettet af forskellige årsager ved hjælp af speciel software. Husk, at beskedhistorikken er gemt i tekstfiler. UIN-navnet i en sådan fil er navnet på den person, som du har kommunikeret med.

Trin 2

Prøv at gendanne oplysningerne på disken. For at gøre dette har du brug for programmet Easy Recovery (frit tilgængeligt, du kan downloade det på Internettet). Pak det ud og installer det på din computer. Scan det drev, hvor du har ICQ og andre programmer installeret (normalt er dette drev C).

Trin 3

Gendan filerne til en adresse som C: / Program Files / QIP / Brugere / * samt dit kontonummer * / Historik. Vælg den tekst, du har brug for, eller vælg hele teksten.

Trin 4

Der er andre alternative måder at gendanne historien om private meddelelser i ICQ-programmet. Ofte slettes historikken og går tabt, når brugernavnet ændres. Hvis du normalt tænder for programmet under forskellige navne eller fra forskellige computere, synkroniserer det automatisk hele meddelelseshistorikken. Oplysningerne gemmes på harddisken i det bibliotek, hvor programmet blev installeret.

Trin 5

Gå til dit lokale drev C, og find ICQ-mappen. Åbn mappen Historik. Det skal være til stede i dette katalog. Det er i det, at al din korrespondance med kontakter fra listen er gemt.

Trin 6

Find icq2html-programmet på Internettet. Download det og installer det på din computer. Gendan slettede beskeder. Når du gendanner historikken, betyder det i dette tilfælde slet ikke noget, hvordan beskederne blev slettet. Måske gik den indgående besked tabt, da computeren blev slukket, eller da en bruger blev skiftet til en anden (hvis computeren bruges af flere personer), eller den er muligvis bevidst slettet.

Anbefalede: