Sådan Opdateres Yandex.bar

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opdateres Yandex.bar
Sådan Opdateres Yandex.bar

Video: Sådan Opdateres Yandex.bar

Video: Sådan Opdateres Yandex.bar
Video: yandex weekend offer backend, решение задачи с периодами,c# 2024, Kan
Anonim

Yandex. Bar er en ekstremt praktisk ting. Dette er en værktøjslinje til Mozilla Firefox, der har mange interessante og nyttige funktioner. Det kan vise vejret, trafikpropper, giver hurtig adgang til din mail på Yandex og meget mere.

Sådan opdateres Yandex.bar
Sådan opdateres Yandex.bar

Instruktioner

Trin 1

Normalt beder dette program dig automatisk om at opdatere, så snart du åbner din browser. Men hvis den automatiske opdatering af en eller anden grund ikke skete, kan du gøre det manuelt. For at gøre dette skal du gå til Mozilla Firefox-browseren og gå til det officielle websted:

Trin 2

På siden ser du en stor orange knap "Installer Yandex. Bar". Den indeholder oplysninger om den nyeste version af programmet og dets vægt. Klik på den.

Trin 3

En hvid boks vises øverst i browseren, der siger "Firefox har blokeret en anmodning om at installere software på din computer fra dette websted." Klik på "Tillad".

Trin 4

Vinduet "Softwareinstallation" vises. Vent, indtil knappen "Installer nu" bliver tilgængelig (3-4 sekunder), og klik på den.

Trin 5

Et lille hvidt vindue vises øverst i browseren "Yandex. Bar installeres, når du genstarter Firefox". Klik på Genstart nu.

Trin 6

Hvis efter genstart af vinduet "Firefox kører i sikker tilstand" vises, skal du fjerne markeringen i alle felter og klikke på "Afslut".

Trin 7

Firefox genstarter. Alt er klar, den nyeste fungerende version af Yandex. Bar er installeret på din computer!

Anbefalede: