Sådan Gendannes ICQ-adgangskode

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes ICQ-adgangskode
Sådan Gendannes ICQ-adgangskode

Video: Sådan Gendannes ICQ-adgangskode

Video: Sådan Gendannes ICQ-adgangskode
Video: How to recover gold from stones 2024, Kan
Anonim

Med alle de forskellige kommunikationsmuligheder i ICQ-netværket, måske det mest populære instant messaging-system. I en computer og en telefon er det et uundværligt og mest praktisk værktøj til korrespondance med venner eller kolleger. Derfor er det især stødende at miste adgang til systemet, simpelthen fordi du har glemt din ICQ-adgangskode. Men du kan gendanne ICQ-adgangskoden og fortsætte kommunikationen i et velkendt og praktisk format.

Sådan gendannes ICQ-adgangskode
Sådan gendannes ICQ-adgangskode

Nødvendig

e-mail, svaret på det hemmelige spørgsmål (specificeret ved registrering af en konto i ICQ)

Instruktioner

Trin 1

Åbn ICQ-serversiden https://www.icq.com/password/?icid=nav_pw&lang=ru, specielt oprettet til gendannelse af adgangskode. Indtast i feltet den e-mail-adresse eller det ICQ-nummer, der er angivet, når du registrerer en konto i systemet. I det næste aktive felt skal du indtaste tegnene fra billedet. Klik på "Næste"

Trin 2

I det næste vindue skal du udfylde feltet med svaret på det hemmelige spørgsmål. Indtast derefter din e-mail igen, og klik på knappen "Udfør". Et vindue åbnes med en meddelelse om at sende et brev med et aktivt link til din e-mail-adresse.

Trin 3

Gå til e-mail-boksen om den adresse, du har angivet. Åbn brevet sendt af ICQ support med et link til siden for at indtaste en ny adgangskode. Følg linket, og indtast en ny adgangskode, bekræft adgangskoden i det næste felt ved at gentage den. Klik på knappen Afslut. Nu får du muligheden for at gå ind i ICQ-systemet med en ny adgangskode.

Anbefalede: