Sådan Lytter Du Til Gratis Radio På Russisk På Internettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lytter Du Til Gratis Radio På Russisk På Internettet
Sådan Lytter Du Til Gratis Radio På Russisk På Internettet

Video: Sådan Lytter Du Til Gratis Radio På Russisk På Internettet

Video: Sådan Lytter Du Til Gratis Radio På Russisk På Internettet
Video: Skal du også lige forberedes på, hvordan Mette Frederiksens SMS'er med en "frisk tone" kan lyde? 🙃 2024, April
Anonim

Langsomt men sikkert forsvinder gamle radioer til glemsel. De erstattes af internetradio, som giver dig mulighed for at vælge enhver radiostation, du er interesseret i til enhver tid hvor som helst i verden og lytte i realtid. I de fleste tilfælde er det helt gratis.

Sådan lytter du til gratis radio på russisk på Internettet
Sådan lytter du til gratis radio på russisk på Internettet

Nødvendig

  • Adgang til Internettet
  • Højttalere eller hovedtelefoner

Instruktioner

Trin 1

Runet giver brugerne betydelige muligheder. Du kan lytte til radio over internettet gratis på mange websteder og gennem mange programmer. Hvis du er tilhænger af en radiostation på russisk, så prøv at gå til dens websted. Der er helt sikkert gratis udsendelse på selve webstedet. Sandt nok, hvis stationen er baseret i Moskva, og du er i regionen, kan programplanen og endda sporlisten muligvis nå dig med betydelige ændringer, og på den officielle hjemmeside bliver du nødt til at lytte til radioen, som Moskovitterne hører det. Det samme gælder dog for resten af de websteder og programmer, der sendes igennem.

Trin 2

Du kan lytte til radioen gratis på mange sider. Normalt indsamles hundredvis af radiostationer på sådanne ressourcer - ikke kun russiske, men også stationer i SNG-landene, nær og langt i udlandet. Generelt kan du nu når som helst gå online og lytte til en tematisk radiostation fra Canberra. De fleste af de russiske radiostationer er også repræsenteret på sådanne websteder. Den største af dem er In-Radio, E-Radio, Radio. Puler osv. Du kan lytte til radioen på disse websteder gratis, de findes for et sæt reklamer og frivillige donationer. Ud over de officielle radiostationer, der sender på am- og fm-bølgerne, har disse websteder også forfatterens internetradio, det vil sige tematiske musiksamlinger. På disse radioer er der som regel ingen DJ'er og ingen reklamer, kun musik.

Trin 3

Nogle gange skal du installere en eller anden software for at lytte til radioen. Et program til at lytte til radio og se fjernsyn kan f.eks. Downloades på All-Radio-webstedet. Der er et godt program kaldet Screamer Radio. Og med Radiocent kan du optage sange, der afspilles på internetradio.

Trin 4

Der er mange radiostationer på russisk i Radio Online-applikationen på VKontakte sociale netværk. Installer denne applikation til dig selv, vælg "Rusland" og få en liste over tilgængelige russisk-sprogede radiostationer. Lytning er også helt gratis.

Anbefalede: