Sådan Lytter Du Gratis Til Russisk Radio Online

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lytter Du Gratis Til Russisk Radio Online
Sådan Lytter Du Gratis Til Russisk Radio Online

Video: Sådan Lytter Du Gratis Til Russisk Radio Online

Video: Sådan Lytter Du Gratis Til Russisk Radio Online
Video: Russian Radio Seven Live 2024, Kan
Anonim

I de regioner, hvor russisk radio ikke sender, kan du lytte til denne station via Internettet. Til dette er ikke kun en computer egnet - mange smartphones er også i stand til at modtage streaming.

Sådan lytter du gratis til russisk radio online
Sådan lytter du gratis til russisk radio online

Instruktioner

Trin 1

Sørg for, at din computer eller smartphone har forbindelse til Internettet i en ubegrænset hastighed. Installer et af følgende plugins på din computer: Flash, Silverlight eller Windows Media. I telefonen skal du også kontrollere indstillingen af adgangspunktet: dets navn skal starte med ordet internet, ikke wap. Enheden skal køre Android- eller iOS-operativsystemet. For at lytte til det derhjemme kan du, hvis du ønsker det, slutte det til din WiFi-router hjemme - dette er praktisk, hvis du har ubegrænset kabelforbundet internet, men din mobil ikke gør det.

Trin 2

For at lytte på en computer skal du gå til siden på det russiske radiowebsted, der er beregnet til at vælge en lydstrøm. Vælg en af tre streams: "Russian Radio", "Golden Gramophone" eller "Create Your Own Radio". Den tredje mulighed fungerer kun med Silverlight (i Linux - Moonlight), og for at bruge det skal du registrere dig på radiostationens hjemmeside.

Trin 3

Hvis du valgte den første eller anden strøm, skal du finde rullelisten i nederste højre hjørne af det vindue, der åbnes. I det skal du vælge et af de plugins, der er tilgængelige på din computer. Tryk derefter på afspilningsknappen, den starter snart.

Trin 4

For at lytte til russisk radio på din Android- eller iOS-smartphone skal du downloade henholdsvis det russiske radioprogram fra Google Play eller Android-appbutikken (se links nedenfor). I begge tilfælde er programmet gratis. Når du er gået ind på applikationssiden, skal du klikke på knappen "Installer" i Android Market og knappen Vis i iTunes i App Store. Følg derefter systemets instruktioner.

Trin 5

Når programmet kører, skal du klikke på den runde afspilningsknap, der vises nederst på skærmen. Det bliver til en stopknap, og der vil snart blive hørt musik fra højttaleren eller hovedtelefonerne. Et tryk på den samme knap igen stopper modtagelsen af radioudsendelser, og den vender tilbage til sin oprindelige form.

Anbefalede: