Sådan Lytter Du Gratis Til Online Radio

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lytter Du Gratis Til Online Radio
Sådan Lytter Du Gratis Til Online Radio

Video: Sådan Lytter Du Gratis Til Online Radio

Video: Sådan Lytter Du Gratis Til Online Radio
Video: The Good Life Radio • 24/7 Live Radio | Best Relax House, Chillout, Study, Running, Gym, Happy Music 2024, April
Anonim

Hvis du har ubegrænset internetadgang, kan du lytte til radiostationer rundt om i verden med samme kvalitet som lokale. Og for ikke at gå tabt blandt de mange ressourcer på sådanne stationer, skal du bruge et enkelt sted, hvor du kan vælge en af dem.

Sådan lytter du gratis til online radio
Sådan lytter du gratis til online radio

Instruktioner

Trin 1

Sørg for, at den takstplan, som du får adgang til Internettet for, virkelig er ubegrænset. Installer Flash Player-pluginet på din computer, eller opdater det til den nyeste version. Du kan også installere enhver streaming-afspiller (gratis version af Real Player anbefales). Start enhver browser. Gå til Shoutcast-webstedet.

Trin 2

Hvis det ønskes, skal du vælge en af de stationer, der er anført på hjemmesiden. Denne liste indeholder dem, der ofte lytter til af besøgende på ressourcen.

Trin 3

Hvis du kun kender navnet på en radiostation, kunstner eller genre, skal du indtaste et nøgleord (eller sætning) i feltet Søg efter station, kunstner eller genre og derefter klikke på knappen Søg. En liste over stationer, der matcher de angivne kriterier, vises.

Trin 4

Du kan også søge efter genre i stedet for nøgleord eller sætninger. Find din ønskede genre i den lodrette liste over radiogenrer til venstre på siden. Klik på det tilsvarende link, så åbnes en liste over stationer, hvis ejere har angivet de relevante oplysninger i deres profil.

Trin 5

Uanset hvordan du søgte efter radiostationer, viser skærmen kun links til de første ti af dem. For at se ti mere skal du klikke på den brede Vis mere-knap under listen. Forøg bordet, indtil du finder en station, der interesserer dig.

Trin 6

Til venstre for radiostationens navn finder du en blå rund afspilningsknap. Efter at have klikket på det, afhængigt af indstillingerne i din browser, starter enten afspilleren inde i browseren, eller du bliver bedt om at åbne eller downloade en afspilningsliste i PLS-format. I det andet tilfælde skal du klikke på knappen "Åbn", og når applikationen bliver bedt om at åbne filen, skal du vælge streamingafspilleren. Han vil selv finde et link til streaming-serveren i filen og begynde at downloade data fra den med deres samtidige afkodning.

Anbefalede: