Sådan Lytter Du Til Musik På Internettet I

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lytter Du Til Musik På Internettet I
Sådan Lytter Du Til Musik På Internettet I

Video: Sådan Lytter Du Til Musik På Internettet I

Video: Sådan Lytter Du Til Musik På Internettet I
Video: Айру Эолас - Рост знания - Революционная дыхательная и медитативная программа 2024, April
Anonim

I øjeblikket præsenterer Internettet enorme muligheder for sine brugere. Alt kan findes på det globale web. Her kan du chatte, mødes, læse bøger, se film. Og hvis du pludselig ville lytte til din yndlingsmusik, er det slet ikke nødvendigt at løbe til butikken og købe en disk. Du skal bare gå til det ønskede sted og vælge din yndlingssang, du vil lytte til.

Sådan lytter du til musik på Internettet
Sådan lytter du til musik på Internettet

Instruktioner

Trin 1

Gå til hovedsiden for Yandex.

Trin 2

Vælg derefter afsnittet "Musik". Dette afsnit er markeret med blåt. Klik på den. Du vil se en side med musikalske kompositioner og deres kunstnere. Alle numre er helt lovlige og også tilgængelige for gratis lytning af brugere af dette websted.

Trin 3

Sørg for at registrere dig på Yandex Music-webstedet. For at gøre dette skal du udfylde en standard registreringsformular. Dette er nødvendigt for at musikafspilningslisten skal gemmes på dette websted næste gang du besøger den.

Trin 4

Begynd nu med at søge efter sange. I søgefeltet, der er fremhævet med lys rødt, skal du indtaste kunstnerens navn eller sangtitel og klikke på søgning. Også under dette felt er bogstaver i alfabetisk rækkefølge, både russisk og engelsk. Du kan bruge dem til en hurtig søgning. Klik på den valgte kunstner, og du vil se en foreslået liste over navne. Fra denne liste skal du vælge den kunstner, du har brug for, og klikke på den.

Trin 5

Hvis du er klar til at lytte til den valgte sang, skal du klikke på Afspil. Sangen begynder at afspilles.

Trin 6

Enhver sang, du lytter til, føjes automatisk til din playliste.

Trin 7

For uafhængigt at tilføje en velkendt sang uden at afspille den, skal du klikke på knappen "+", som er placeret overfor sangens navn. Det er fremhævet i blåt. Med denne funktion kan du uafhængigt styre listen over sange i afspilningslisten.

Trin 8

Hvis du har spørgsmål, mens du arbejder med siden, kan du klikke på knappen "Hjælp", som er placeret i øverste højre hjørne.

Anbefalede: