Sådan Slettes En Postkasse Og Side

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slettes En Postkasse Og Side
Sådan Slettes En Postkasse Og Side

Video: Sådan Slettes En Postkasse Og Side

Video: Sådan Slettes En Postkasse Og Side
Video: Trin-for-trin: Sådan annoncerer du på Instagram | Din virksomhed i København 2024, Kan
Anonim

Moderne internetposttjenester giver folk mulighed for at udveksle personlige oplysninger, arbejde og anden information fra hjemmet, kontoret eller caféen. Du skal bare oprette en konto og bruge den. Nogle gange bliver det af forskellige årsager nødvendigt at slette din konto. Fjernelsesproceduren er hurtig og nem - blot et par trin.

Sådan slettes en postkasse og side
Sådan slettes en postkasse og side

Instruktioner

Trin 1

Sletning af en postkasse på yandex. Gå til din konto, i øverste højre hjørne, klik på "Indstillinger". Nederst på siden er der en linje: "Hvis det er nødvendigt, kan du slette din postkasse", markeret med et gult udråbstegn. Ordet "slet" er fremhævet med blåt, klik på det. Du skal omdirigeres til en anden side med påskriften "Fjernelse af posttjenesten". I det tomme felt skal du indtaste adgangskoden til din postkasse og klikke på knappen "Slet". På siden med dine personlige data skal du kigge efter ordene i rødt: "Slet konto". Følg linket, indtast din adgangskode igen, og klik på "Slet konto". Det er det, din konto eksisterer ikke længere.

Trin 2

Sletning af en postkasse på rambler. Log ind på din postkasse ved hjælp af dit navn. Hold markøren over dit postkassens navn i den øverste linje til højre. Vælg sætningen "min konto". Du er ankommet til Rambler ID. Klik på den seneste indskrift "Slet konto" i blokken nedenfor. Indtast derefter koden vist på billedet, og indtast din adgangskode. Klik på knappen "Slet konto". Rambler beklager, at du har slettet din side.

Trin 3

Slet din Gmail-indbakke: Gå til din e-mail-side. Hold markøren over postens navn, klik på "Kontoindstillinger". Øverst til højre er linket "Indstillinger". Klik på Google-kontoindstillinger. Til venstre finder du indskriften "Mine produkter - skift". Følg linket ved at klikke på "skift". Vælg derefter "Luk konto" i afsnittet "Slet konto" og slet alle tjenester og oplysninger, der er knyttet til den. " Hvis du har økonomisk gæld, skal du betale dem. Marker afkrydsningsfelterne foran hver linje. Indtast din adgangskode, og klik på knappen "Fjern Google-konto". Din postkasse (og alle sider, der er knyttet til den) er blevet slettet.

Trin 4

Sletning af en postkasse på mail. Gå til din side for at slette mail på mail.ru. Klik på den blå indskrift "Support" nederst på siden. Klik på linket "Hvordan kan jeg slette en postkasse" i afsnittet "Hyppige grunde til at kontakte". På den nye side er en del af tilbuddet fremhævet med blåt: "speciel grænseflade". Under overskriften "Sletning af en postkasse" vil du se en liste over de sider på din konto, der slettes sammen med din e-mail. I det tilsvarende felt skal du angive årsagen til sletningen. Indtast adgangskoden til postkassen nedenfor, og klik på "Slet". Postkassen på mail.ru er blevet slettet.

Anbefalede: