Sådan Slettes En Postkasse På Mail. Ru

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slettes En Postkasse På Mail. Ru
Sådan Slettes En Postkasse På Mail. Ru

Video: Sådan Slettes En Postkasse På Mail. Ru

Video: Sådan Slettes En Postkasse På Mail. Ru
Video: Как удалить почтовый ящик на mail ru (маил) 2024, Kan
Anonim

Mærkeligt nok er det undertiden meget lettere at oprette en postkasse end at slette den senere. Hvis du permanent vil slippe af med en postkasse på mail.ru-tjenesten, skal du vide, at det er meget lettere, end det måske ser ud til.

Sådan slettes en postkasse på mail. ru
Sådan slettes en postkasse på mail. ru

Log ind på systemet

Du kan kun slette en postkasse, hvis du er inde i systemet. Kort sagt, du skal gå til din mail inden sletningsproceduren. Hvis du bruger et mailagentprogram på din hjemmecomputer eller mobilenhed, skal du gå til webstedet www.mail.ru og logge ind på systemet der. Når du er logget ind i din postkasse, skal du klikke på "hjælp" -knappen, den findes på værktøjslinjen i afsnittet "Mere" ud for knapperne "kontakter", "filer", "emner" osv.

Find og ødelæg

Ved at klikke på "hjælp" omdirigeres du automatisk til den ledsagende mail-ru-tjeneste, der er specielt designet til at besvare spørgsmål og løse kontroversielle problemer - "help mail-ru". Forresten kan du ud over oplysninger om, hvordan du sletter din postkasse, finde ud af mange nyttige oplysninger om hele tjenesten. Sletning af mail er et spørgsmål, der er på listen over de hyppigst stillede, så du nemt kan finde det på hovedsiden for tjenesten i hovedmenuen. Hvis du har problemer, kan du bruge søgemaskinen fra systemet. Det fører dig til den rigtige side.

Tænkte du godt?

Så snart du finder det emne, du har brug for, er du velkommen til at klikke på linket, så selve systemet omdirigerer dig dit sted, hvor du kan slette postkassen. Faktisk skal du bare følge instruktionerne - grænsefladen designet til at fjerne kassen er ret enkel og kræver ingen færdigheder. Den eneste ting at tænke på er grunden til, at du skal slette din postkasse permanent. Mærkeligt nok er udviklerne meget interesserede i dette spørgsmål, så de bliver nødt til at svare på det - ellers kan intet slettes.

Giv op meget

Og en ting mere. Ved hjælp af mail på mail ru-tjenesten ved du måske ikke engang, at det er forbundet med mange relaterede tjenester, som du også konstant bruger. Disse er fotografier, videoer, "svar på mail ru" samt let og bekvem adgang til klassekammerater. Hvis du kommunikerer på det "min verdens" sociale netværk eller bruger en e-mail-agent til korrespondance, bliver du også nødt til at glemme dette. Sammen med fjernelsen af din postkasse vil alle disse fordele ved civilisation ikke længere være tilgængelige for dig. Det er værd at bemærke, at selve e-mail-tjenesten også advarer om dette under sletningsprocessen.

Anbefalede: