Sådan Slettes Din Postkasse Fra Mail

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slettes Din Postkasse Fra Mail
Sådan Slettes Din Postkasse Fra Mail

Video: Sådan Slettes Din Postkasse Fra Mail

Video: Sådan Slettes Din Postkasse Fra Mail
Video: How to delete emails from a users mailbox in Office 365! 2024, Kan
Anonim

Sletning af en postkasse på Mail.ru består i at udfylde en særlig formular på denne mailservice, hvorefter du nemt kan glemme din gamle e-mail-adresse.

Sådan slettes din postkasse fra Mail
Sådan slettes din postkasse fra Mail

Er det nødvendigt

  • - computer med internetadgang
  • - webbrowser Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera eller Google Chrome.

Instruktioner

Trin 1

Sørg for, at du har forbindelse til internettet. Åbn derefter en webbrowser, indtast mail.ru i adresselinjen, og vent på, at mailservicens hovedside indlæses. I øverste venstre hjørne skal du indtaste dine login- og adgangskodedata i godkendelsesformularen og ved at klikke på "Login" gå til din postkasse.

Trin 2

Vær opmærksom på det øverste kontrolpanel, hvor undermenuen "Mere" er placeret. Vælg linket "Hjælp" i det, og følg det for at udføre yderligere handlinger for at slette postkassen.

Trin 3

Rul ned på siden Mail.ru Hjælp og find emne 11 "Hvordan slettes en postkasse, som jeg ikke længere har brug for?" Klik på den. Du bliver bedt om at bruge en speciel grænseflade til at slette en postkasse. Linket "speciel grænseflade" er placeret ved siden af det. Klik på det for at gå til den tilsvarende side.

Trin 4

Gå til sletningsformularen i "speciel grænseflade" og udfyld felterne korrekt ved at følge de angivne instruktioner. Angiv årsagen til sletning af feltet i det tilsvarende felt. Årsagen kan være "Anti-spam", "Registrer en ny mail-adresse" osv. Fuldfør derefter sletningen af postkassen ved at klikke på linket "Slet".

Anbefalede: