Sådan Sender Du Et Brev Til En E-mail-indbakke

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sender Du Et Brev Til En E-mail-indbakke
Sådan Sender Du Et Brev Til En E-mail-indbakke

Video: Sådan Sender Du Et Brev Til En E-mail-indbakke

Video: Sådan Sender Du Et Brev Til En E-mail-indbakke
Video: Sådan skriver du et brev fra din digitale postkasse - Borgerservice to go 2024, Kan
Anonim

E-mail har flere fordele i forhold til almindelig e-mail. For eksempel øjeblikkelig leveringshastighed, minimal chance for manglende bogstaver osv. Hvordan sender du et brev til din e-mail?

Sådan sender du et brev til en e-mail-indbakke
Sådan sender du et brev til en e-mail-indbakke

Instruktioner

Trin 1

For at sende et brev til en e-mail-boks skal du have din egen. Hvis du endnu ikke har en e-mail, skal du oprette den efter en simpel registreringsproces. Vælg først den mailserver, som du vil oprette e-mail på. Gå til dette sted og find den tilsvarende blok på hovedsiden, hvor du klikker på linket eller knappen "Opret postkasse". Derefter skal du trin for trin beholde dine personlige data, såsom navn, adresse osv., Komme med et brugernavn og en adgangskode til postkassen. Systemet giver prompter på hver side, så risikoen for forvirring er minimal. Når du har udfyldt alle formularerne, afsluttes registreringsprocessen, og du har din egen personlige postkasse.

Trin 2

Så gå til din e-mail. For at gøre dette skal du gå til mailserverens websted, i "Mail" -blokken, indtaste data til autorisation: login og adgangskode. Klik på knappen "Login". Du befinder dig på siden med indkommende breve - meddelelser modtaget fra andre brugere er sendt her. På venstre side af siden er der en menu med postafsnit, der består af indbakke, sendte emner, slettede emner, kladder osv. Deres navne kan variere lidt fra mail til mail. Over listen over bogstaver er der en menu med knapper: "Skriv", "Videresend", "Slet" osv. Klik på knappen "Skriv".

Trin 3

På den side, der åbnes, skal du danne det brev, du vil sende. Vælg først en modtager. Indtast din vens e-mail-adresse, og skriv den i feltet "Til". Hvis adressen allerede er gemt i dine kontakter, skal du bare gå til dem, finde den og klikke på knappen "Tilføj" ud for den. Indtast derefter emnet for e-mailen - den skal kort og præcist afspejle dens indhold. Indtast selve brevet i det største vindue. Hvis du ønsker det, kan du vedhæfte enhver fil til brevet, f.eks. Et billede eller en video. I dette tilfælde er der under hovedtekstvinduet en knap "Vedhæft filer" - klik på den. Vælg den ønskede fil fra din computer, og upload den til brevet. Når alt er klar, skal du kigge på brevet og kontrollere for fejl. Hvis du tror, du er færdig, skal du klikke på knappen "Send". Om et par minutter modtager din ven en e-mail.

Anbefalede: