Sådan Lytter Du Til Podcasts

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lytter Du Til Podcasts
Sådan Lytter Du Til Podcasts

Video: Sådan Lytter Du Til Podcasts

Video: Sådan Lytter Du Til Podcasts
Video: Sådan lytter du til podcast på din telefon 2024, Kan
Anonim

Podcasts bruges til at sende radioudsendelser i offline-tilstand såvel som programmer optaget i et professionelt eller amatørstudie. Du kan lytte til podcasts ved hjælp af en computer tilsluttet internettet og via smartphones, tablets og andre mobile enheder.

Sådan lytter du til podcasts
Sådan lytter du til podcasts

Instruktioner

Trin 1

Hvis du kender navnet på podcasten, og du vil lytte til det på din computer, skal du gå til podcastforfatterens websted - dette er den nemmeste måde at finde denne lydoptagelse på. Hvis du ikke kender webadressen, skal du gå til portalen www.podfm.ru, som indeholder den største samling af podcasts på det russiske internet. Her kan du ikke kun finde det ønskede program efter titel eller forfatter, men også vælge lydoptagelser fra en lang række overskrifter at lytte til.

Trin 2

For ikke at åbne PodFM-webstedet hver gang på jagt efter opdateringer til et bestemt program, skal du downloade programmet "PodFM.ru Audio Player", som findes i afsnittet "Audio Player" på portalen. Med denne applikation kan du abonnere på podcastopdateringer, som automatisk downloades til din computer og underretter dig om nye udgivelser.

Trin 3

Hvis du bruger en af Apples mobile enheder (iPod Touch, iPhone, iPad), skal du bruge det forudinstallerede iTunes-program i din gadget til at downloade og lytte til podcasts. Start applikationen, gå til afsnittet "Podcasts". Her kan du finde, downloade og abonnere på ethvert lydprogram.

Trin 4

Ejere af enheder baseret på Android-operativsystemet kan installere appen Google Lyt til at lytte til podcasts. Med det kan du finde interessante programmer, abonnere på opdateringer og lytte til dem efter download til din gadget hvor som helst og når som helst.

Trin 5

Hvis du bruger en Nokia-telefon, det være sig en Windows-mobil, Symbian-smartphone eller en almindelig J2ME-telefon, skal du gå fra enhedsmenuen til Ovi-butikken og åbne sektionen Podcasts. Herfra kan du downloade og derefter lytte til næsten ethvert show i podcast-stil.

Anbefalede: