Sådan Indtastes En Adgangskode Til Mail

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indtastes En Adgangskode Til Mail
Sådan Indtastes En Adgangskode Til Mail

Video: Sådan Indtastes En Adgangskode Til Mail

Video: Sådan Indtastes En Adgangskode Til Mail
Video: Sådan skifter du adgangskoden til Unilogin - Aalborg Kommunes Skoler 2024, Kan
Anonim

Proceduren for indtastning af en adgangskode, når du godkender i din e-mail-konto, er ret enkel. Når du går ind via postprogrammet eller servicesiden, er det tilsvarende felt beregnet til ham i begge tilfælde. Det er der, du skal indtaste det og ikke glemme at kontrollere sagen: Russisk eller latinsk skrifttype på tastaturet, og om der trykkes på Caps Lock-tasten.

Sådan indtastes en adgangskode til mail
Sådan indtastes en adgangskode til mail

Nødvendig

  • - computer;
  • - adgang til Internettet
  • - browser eller e-mail-program;
  • - tastatur.

Instruktioner

Trin 1

Når sikkerhedsårsager udfyldes i adgangskodefeltet, kan brugeren oftest kun se stjerner i stedet for de tegn, han indtaster. På grund af dette har han ikke mulighed for at kontrollere, om input leveres korrekt.

Derudover har nogle bærbare computere og netbooks ikke en lysindikator for, at Caps Lock-tasten er tændt, sprogbjælken muligvis ikke kan ses, eller at sprogbjælken muligvis ikke vises korrekt.

I dette tilfælde viser programmet eller webstedet, hvis noget er galt, efter indtastning af adgangskoden en fejlmeddelelse, og brugeren forstår ikke, hvad der er galt.

Trin 2

Hvis du står over for et sådant problem, er det mest produktive at køre adgangskoden ind i loginfeltet eller søgefeltet (hvis du forsøger at indtaste mailen til en søgemaskine, for eksempel Yandex, Rambler, Yahoo osv., Du kan også åbne browseren i et nyt vindue og bruge søgeformularen eller ethvert felt til at indtaste oplysninger på ethvert websted).

Et tilgængeligt alternativ er også at åbne en teksteditor og indtaste adgangskoden i den.

Trin 3

Adgangskoden, der er skrevet i en testeditor eller en formular på webstedet, skæres derefter ud og indsættes i det felt, der er beregnet til det. Hvis det er indtastet korrekt, vil godkendelsen være vellykket, og du får adgang til din mail.

Anbefalede: