Sådan Indtastes En E-mail-adresse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indtastes En E-mail-adresse
Sådan Indtastes En E-mail-adresse

Video: Sådan Indtastes En E-mail-adresse

Video: Sådan Indtastes En E-mail-adresse
Video: Lexmark - настройка параметров электронной почты SMTP с помощью встроенного веб-сервера. 2024, Kan
Anonim

At vide, hvordan man bruger e-mail i dag, er praktisk talt det samme som at kende multiplikationstabellen. Det er ikke svært at indtaste en e-mail-adresse, hvis du husker den grundlæggende algoritme for denne handling.

Sådan indtastes en e-mail-adresse
Sådan indtastes en e-mail-adresse

Er det nødvendigt

adgang til Internettet

Instruktioner

Trin 1

Start din postkasse. For at gøre dette skal du vide, hvilken service det tjener. De mest populære i dag er mail.ru, mail.yandex.ru, mail.rambler.ru, pochta.ru, mail.google.com. Bare vær opmærksom på det navn, der vises i din e-mail-adresse efter @ symbolet ("hund").

Trin 2

Find feltet til indtastning af din e-mail-adresse på login-siden i din postkasse. Mest sandsynligt vil du blive tilbudt et valg mellem to programindstillinger: "Registrering" og "Login". Hvis du allerede er en registreret bruger, har du et postkassens navn og en adgangskode. Klik på knappen "Login". Indtast navnet på din postkasse i den første linje, for eksempel [email protected]. I den anden linje, som normalt er under den første, skal du indtaste din adgangskode. Hvis alle data er indtastet korrekt, vil du blive præsenteret for en side med information om antallet af indgående nye beskeder osv.

Trin 3

Hvis du vil skrive en e-mail, skal du vælge "Skriv et brev" efter at have indtastet din postkasse. En formular vises, hvis øverste linjer er "Til" og "Emne". Indtast modtagerens e-mail-adresse på første linje. Du behøver ikke at skrive din adresse hvor som helst, når du sender et brev, den vil være synlig for modtageren alligevel.

Trin 4

Når du indtaster din e-mail-adresse, skal du sørge for at skifte tastaturlayout til engelsk. Mellemrum og kyrilliske tegn er ikke tilladt i e-mail-adressen. Overhold også indtastning af store og små bogstaver. Prøv ikke at lave fejl, vær forsigtig.

Trin 5

Brug tjenesterne til at gemme dine venners e-mail-adresser. Som regel er enhver e-mail-boks udstyret med sådanne muligheder. Og for ikke at indtaste hver gang e-mail-adressen til den person, som du skriver brevet til, skal du indtaste det en gang og vælge "Adressebog", hvor du tilføjer adressatens data.

Anbefalede: