Sådan Oversættes Tekst På Internettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oversættes Tekst På Internettet
Sådan Oversættes Tekst På Internettet

Video: Sådan Oversættes Tekst På Internettet

Video: Sådan Oversættes Tekst På Internettet
Video: Oversættelse af fremmedsprog på nettet 2024, April
Anonim

Kommunikation på Internettet, udenlandske kolleger, studerer på universitetet, studerer artikler på andre sprog - alt dette kræver kendskab til de samme sprog. Men ikke altid, især når Internettet er lige ved hånden.

Sådan oversættes tekst på Internettet
Sådan oversættes tekst på Internettet

Instruktioner

Trin 1

Åbn din browser. Åbn dokumentet med den tekst, du skal oversætte, eller find den side, du har brug for på Internettet.

Trin 2

Brug en af de gratis online oversættere. For eksempel en oversætter fra Google. Følg linket translate.google.com/. Kopier den tekst, du vil oversætte, og indsæt den i oversættervinduet.

Trin 3

Vælg på den tilbudte liste sprog for den oversatte tekst og det sprog, som du vil oversætte denne tekst til. Klik på "oversæt", og oversættelsesteksten vises i det næste vindue.

Trin 4

Brug en anden funktion i denne online oversætter. I det samme vindue, hvor du indsatte teksten, kan du indsætte et link til siden. Vælg igen et sprog og klik på Oversæt. Som et resultat får du siden, det link, du kopierede til, kun på det sprog, du har angivet.

Trin 5

Prøv også Promt oversætter. På webstedet https://www.translate.ru/ vil du se mange af dets funktioner. Dette er oversættelsen af tekst, websteder, muligheden for at downloade en oversætter til installation på din computer. Så kopier teksten og indsæt den i feltet "Kildetekst".

Trin 6

Definer sproget for kildeteksten og det sprog, som du vil oversætte til. Klik på "Oversæt", så får du en højkvalitetsoversættelse inden for få sekunder. For at oversætte webstedet skal du indsætte linket i feltet "Kildetekst".

Trin 7

Brug de samme oversættere med et vist kendskab til sproget, indsæt kun ord og sætninger, som du ikke forstår, i tekstfelterne, eller indtast dem manuelt.

Anbefalede: