Sådan Nulstilles Statistikker På Serveren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Nulstilles Statistikker På Serveren
Sådan Nulstilles Statistikker På Serveren

Video: Sådan Nulstilles Statistikker På Serveren

Video: Sådan Nulstilles Statistikker På Serveren
Video: How To Fix Rivatuner Statistics Server Some System Components Cannot Be Hooked Right Now Error 2024, Marts
Anonim

Proceduren for nulstilling eller nulstilling af statistik for en spilserver er fortsat en af de mest krævede operationer blandt spillere. Handlingerne selv betyder ikke, at brugeren har hacker-viden, men de kræver en vis opmærksomhed.

Sådan nulstilles statistikker på serveren
Sådan nulstilles statistikker på serveren

Instruktioner

Trin 1

Log ind på Game Tracker med din konto ved hjælp af standardmetoden, og gå til din serverside. Brug indstillingen Administrer / gør krav på ejerskab, og vent på, at en ny dialogboks åbnes. Bekræft udførelsen af den valgte handling ved at trykke på knappen Krav på ejerskab igen, og læs meddelelsen fra systemet om, at det er umuligt at opfylde anmodningen om at bekræfte ejerskabet af serveren uden at omdøbe den i Game Tracker.

Trin 2

Gå til din servers administrative kontrolpanel, og udfør proceduren for at ændre servernavnet til det, der kræves af systemet. (Sørg for, at denne handling er tilladt på forhånd!). Opdater siden Game Tracker for at anvende ændringerne, og vent på, at serverejerens bekræftelsesmeddelelse vises. Brug indstillingen Administrer, og nulstil serverstatistikken ved at klikke på knappen Nulstil statistik for alle spillere.

Trin 3

Log ind på dit AMX-serveradministrationspanel på standard måde, og indtast kommandoen amx_cvar csstats_reset 1 i konsolens tekstfelt. Bekræft udførelsen af den valgte kommando til nulstilling af serverstatistik ved at trykke på Enter-funktionstasten, eller brug den alternative metode til at nulstille Counter Strike-serverstatistikken. For at gøre dette skal du slette csstats.dat-filen, der findes i mappen cstrike / addons / amxmodx / data.

Trin 4

Ring til hovedsystemmenuen ved at klikke på "Start" -knappen for at nulstille WSUS-serverstatistikken og gå til "Kør" -punktet. Skriv cmd-værdien i "Åbn" -linjen, og godkend lanceringen af "Kommandolinie" -værktøjet ved at klikke på OK-knappen. Indtast wuauclt / resetAuthorization i tekstfeltet kommandotolker for straks at nulstille og gendanne autorisation på serveren, og godkend kommandoen ved at trykke på Enter-funktionstasten.

Anbefalede: