Hvordan Man Nævner En Person På Vkontakte

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Nævner En Person På Vkontakte
Hvordan Man Nævner En Person På Vkontakte

Video: Hvordan Man Nævner En Person På Vkontakte

Video: Hvordan Man Nævner En Person På Vkontakte
Video: Делаем бота с клавиатурой в ВКонтакте 2024, Kan
Anonim

For nylig har brugere af det sociale netværk VKontakte fået adgang til yderligere muligheder for at lette kommunikationen. En af dem er omtale af en person med et link til hans side i forskellige publikationer.

Hvordan man nævner en person på Vkontakte
Hvordan man nævner en person på Vkontakte

Instruktioner

Trin 1

Find ud af personens konto-id for at nævne. For at gøre dette skal du bare gå til siden for den bruger, du har brug for, og klikke på adresselinjen. Kopier identifikatoren, der ligner ordet ID med et specifikt sekvensnummer. Nogle gange, i stedet for det, angives en sætning med latinske bogstaver, hvis en person har etableret en mere bekvem og mindeværdig adresse til sin side.

Trin 2

Anvend et specielt script for at oprette et link til en person "VKontakte": [Linkadresse | Linktekst]. Indstil side-id'et på den person, du har brug for, som "Linkadresse" -elementet og en kort beskrivelse i "Linktekst". Dette giver dig et link til personens profil på VKontakte. Det kan bruges under korrespondance eller når du nævner en person i dine egne noter. I stedet for et bruger-id kan du også angive et link til enhver gruppe eller offentlighed i dette sociale netværk, musikalbum, video eller foto.

Trin 3

Du kan nævne en person som en appel, hvis du vil skrive et svar til ham i en af diskussionerne. Klik på "Svar" under hans kommentar. I dette tilfælde indstilles en appel til personen ved sit navn med et link til hans besked automatisk i begyndelsen af din besked nederst i emnet. Det er muligt at nævne en person i din besked uden et aktivt link, men i dette tilfælde vil det være sværere at forstå, hvem du lige henvender dig til.

Trin 4

Tryk på "*" -tasten (en stjerne på tastaturet), før du skriver en besked eller sender en publikation. Du føres til en mini-liste over dine venner, hvorfra du kan vælge en bestemt person og nævne ham. På samme måde kan du oprette et link til en gruppe, en liste over dialoger osv.

Anbefalede: