Sådan Opdateres Statistikker På Serveren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opdateres Statistikker På Serveren
Sådan Opdateres Statistikker På Serveren

Video: Sådan Opdateres Statistikker På Serveren

Video: Sådan Opdateres Statistikker På Serveren
Video: Sådan opdaterer du dine apps 2024, April
Anonim

Det populære spil over hele verden Counter Strike, der primært fokuserer på at spille med rigtige modstandere, lever stadig og har det godt. Interessen for det er ikke faldet indtil nu takket være fremkomsten af nye modeller af våben og spillere, kort og nye spilservere. Hvis du har din egen server, og du er interesseret i at opdatere statistikker på serveren, skal du læse instruktionerne.

Sådan opdateres statistikker på serveren
Sådan opdateres statistikker på serveren

Instruktioner

Trin 1

Opdatering eller rydning af statistik (i dette tilfælde er der et ligestil mellem disse ord) i CS 1.6 kan udføres på tre måder. Den første er gennem konsollen. For at gøre dette skal du åbne det ved at klikke på knappen "~" (tilde) og indtaste csstats_reset 1. Dernæst skal du genstarte kortet - indtast genstart 1 der og tryk Enter. Glem ikke at trykke på Enter efter at have skrevet den første konsolkommando.

Trin 2

Den anden mulighed er at slette filen csstats.dat. For at gøre dette skal du slukke for serveren, finde ovenstående fil i cstrike / addons / amxmodx / data / mappen og derefter tænde for serveren.

Trin 3

Og den sidste måde: ved hjælp af et værktøj kaldet WinCSX. Som i den tidligere mulighed skal du først lukke serveren. Kør derefter den eksekverbare fil WinCSX.exe, klik på knappen Ryd statistik, bekræft dine handlinger ved at klikke på knappen Ja, og tænd derefter serveren.

Trin 4

Det skal bemærkes, at disse manipulationer ikke kan udføres, når serveren er tændt. Csstats.dat og andre statistikfiler, som serveren konstant arbejder med, indlæses i RAM. Og de overskrives igen efter genstart eller lukning af serveren, mens de er i OP.

Trin 5

På nogle spilservere (ikke kun i CS, men generelt i princippet) foretager administratorer automatiske statistiske opdateringer, for eksempel hver time. For eksempel på dead-arena.ru-serveren er automatisk opdatering aktiveret, og du kan se statistikken på

Trin 6

Når du klikker på dette link, føres du til den aktuelle statistikside. Der er to punkter at bemærke her. Hvis du i stedet for russiske tegn, hvor de faktisk skulle være, ser nogle uforståelige tegn, skal du gå til kodningsindstillingerne i din browser og aktivere automatisk genkendelse af russiske tegn. For eksempel er dette emne i Mozilla Firefox Webudvikler → Tegnkodning. Vælg derefter Automatisk registrering → Russisk.

Trin 7

Andet punkt: Hvis du bruger en hvilken som helst browser på Chromium-motoren, efter linket, vil du se siden med de sidste statistikker, du downloadede. For at få vist de nye statistikker skal du opdatere siden.

Trin 8

Du kan finde ud af statistikkerne lige på serveren. For at gøre dette skal du indtaste kommandoen / top20. Men for nylig er ikke de første 20, men de første 100 spillere blevet vist.

Trin 9

Der er også tilføjet en statistikside til serveren, hvor kortvindernes kælenavne vises. Tilføjede oplysninger om den tid, det tog en person at vinde. Det viser også, hvor mange mennesker der var tilbage i slutningen af kortet. Disse statistikker kan ses på følgende link: https://statsgungame…nt/cur_win.html. Opdateringen er igen hver time.

Anbefalede: